fredag 14 juni 2013

Jag har en sjukdom...

det finns bara en av mig och det är jag det finns bara en av dig och det är du det finns bara eeen av oss och det är jag na na na
...en sjukdom som heter SSS, second sock syndrom, den yttrar sig som så att man stickar bara en socka  och struntar i att göra den andra... bara för att den första är ju så kul men hur kul är det att sticka en till likadan då? typ inte alls ibland...

Men herregud så kan man ju inte hålla på, vilket slöseri med garner... och så ha en massa sockor som inte kommer till någon användning! Men jag ska tala om att man kan visst hålla på så, jag kan! Jag är ganska så bäst på det, samma sak med vantar... inge svårt alls faktiskt, bara att göra en och låta bli den andra. Ibland när jag gör två vantar i alla fall så är det vanligt att båda vantarna blir vänstervantar, dvs tummen har hamnat på samma sida på båda vantarna hmm, det måste ju vara second thumb syndrom ju? Yäääy, jag visste att det också hade ett namn!

få bort sanden mellan tårna... jag är lat lat och lat!
Jag tror att det svenska namnet på sjukdomen kan vara lat- och brist-på-tålamods-syndromet. Det är i så fall ett syndrom som är både medfött och kroniskt hos mig - alltså ingenting att göra åt och därför ingenting att gräma sig över heller.

the klickfinger is working...
På stickrumsfronten är det lite stiltje nu, men som ni såg i förra inlägget så har garnerna fått flyttat in i skåpet och det fylls kontinuerligt på nu, klickfingret har fastnat i en oändlig loop tror jag.

Klickfingret ni vet, som klickar hem en massa garner och annat på nätet... Det jobbar för högtryck hela tiden nu, det är min andra sjukdom, shopaholic, som är väldigt aktiv nu. Den kommer ju i skov och jag har väl ett sånt nudå. Det är en sjukdom jag njuuuuter av :)

Sa jag förresten att jag precis börjat på ett par nya sockor?

"Enda anledningen till att tiden finns är för att allt inte ska ske på en gång"

4 kommentarer:

 1. Helt underbart....jag 'dööööör'

  SvaraRadera
 2. Vem har sagt att det är fel att ha olika sockor? Det är ju bara charmigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. eller hur! huvudsaken dom blir använda ju, sen i vilken kombination är väl ändå mindre viktigt

   Radera
 3. Mina barn, och för den delen, när de var tonåringar också, hade oftast olika stumpor. Ekonomiskt också när ena strumpan går sönder.
  Skönt att du inte har några allvarligare åkommor.:)

  SvaraRadera