onsdag 30 september 2015

Mjukt och blandat...

Vet ni hur surt det är att springa ett apdrygt lopp som kändes som 15 mil som dessutom bara gick uppför hela tiden, ja nästan hela tiden i alla fall, och sen komma hem, ställa sig på vågen för skojs skull och upptäcka att man väger MER än man gjorde ett par dagar innan loppet??? Nej det vet ni INTE - det känns APSURT, inte ens den glädjen kunde jag få efter en jobbig och smärtsam pärs i spåret. Kan ju lika gärna lägga av med det där å ligga hemma i soffan, tycka synd om mig själv å äta godis!

Bullar ger mjuka bullmagar som ens barnbarn gillar ;)
Jaaa, jag åt hundra bullar när jag kom i mål, lite godis och grillad chorizo med extra allt och lite annat oxå, men ändå? Fast å andra sidan tycker älskade lillfisen Hannes att det är jääättekuul att klämma på farmors mage å fråga hur jag kan ha en sååå mjuk mage... å vad gör man inte för sina favoritmänniskor på jorden?


Trött, stolt, nöjd och glad trots allt ;)
Jaja nu är i alla fall del 2 i min halvklassiker, Lidingöloppet 15 km, avklarad och jag lovade mig själv där ute längs banan att ALDRIG ALDRIG mer utsätta mig för såna här dumheter, men det var då det. Nu har jag ändrat mig, så kom inte å säg att jag inte är flexibel och förändringsbenägen :)
Nya utmaningar väntar runt hörnet - kan inte låta bli...

På stickfronten


Jag har fått världens finaste stickrum, storasysteryster har varit här och styrt upp den här fritids-hobby-avkopplings-verksamheten. Jag är en lite lätt oordningssam människa och hon är inte en oordningssam människa. Alltså är vi en perfekt kombo som kompletterar varann. Eller hon kompletterar i alla fall mig. kanske jag kan komplettera henne inom nåt annat område ;)

Joråsåatte...
Så nu är det minsann ordning och reda i stickrummet, var sak på sin plats liksom och det är sååå himmelens gött, lite kreativt kaos i all ära, men MYCKET kaos är minsann inte kreativt om ni frågar mig.

Tyvärr är alla mina UFO:n (UnFinished Objects = dåliga samveten), mina diverse konsekvenser av min sjukdom SSS (second sock syndrome) nu upphängda och synliggjorda så att jag MÅSTE ta tag i dem och göra nåt åt dem, t ex slutföra något, fästa trådar, sticka en socka till till alla mina en-socks-projekt-som-finns-för-att-andra-sockan-är-så-jäkla-tråkig-att-sticka... Men innan jag tar tag i dom så ska jag bara... :)

"Du blir aldrig färdig och det är som det ska." 

1 kommentar:

  1. Fint blev det....en annan har precis tömt hela pysselrummet och packat ner allt....förhoppningsvis får jag packa upp allt igen.....nån annan gång :)

    SvaraRadera