torsdag 6 december 2012

Det är långt till onsdagar...

Men gud va länge sen jag skrev nu - jag lovar - jag skaaa skärpa mig!

Om jag ska skylla på nåt och det ska jag - så tror jag att resor och annat tog musten ur mig lite grann, fast på ett positivt sätt. Så mycket att smälta, så många möten med fantastiska människor, så mycket att se, ett otroligt kärt återseende med älskade ungen i London... ja mycket intryck har det varit.

Jag återkommer med reseberättelser och bilder i massor inom kort - promise!

...finns det massor av!
Alltså - hur många underbara människor finns det inte, tänk vad många såna jag inte kommer att träffa, så himla synd egentligen, och tänk alla de gånger jag låter de där andra - som jag tycker är energitjuvar på ett eller annat sätt - ta onödig tid och kraft och överskugga det positiva! Vad jag menar är att det är JAG själv som tillåter dem att uppta alldeles för mycket av min tid och energi...

NOTE TO SELF: skärp dig människa, låt dom inte ta för stor plats!
Nej just det och det har jag sagt till mig själv ett tag nu och det går riktigt bra ska jag säga och bättre ändå ska det bli faktiskt har jag tänkt. No more waste of time för min del!

onsdagar kan vara bästa dagen
Igår var det onsdag, bästa onsdagen var det minsann, fråga inte varför..., som jag väntat på den - ja inte så länge hade jag väntat men alldeles tillräckligt för länge var det =)
Tänk att jag ska ha så svårt för det där med att vänta, jag borde ju ha lärt mig vid det här laget att allt man vill får man inte på en gång...


På stickfronten

Det har blivit ett par mobilvantar, stickade i ett helt underbart garn, både mönster och garn inhandlades i Chicago på den stora mässan. De var en rolig stickning, och så praktiska sen - det är bra!
Jennys vita...
Ett par fina sockor, Gladys, till dottern har jag också åstadkommit, jag älskar verkligen att sticka enfärgat med struktur, hellre det än flerfärgat för min del tror jag, i alla fall just nu. De är stickade i Dale Baby Ull, mjukt och skönt som attan - gillar det mycket.

Heavenly Blue Atalanta - made by me
Jag har precis avslutat en sjal också, Atalanta av Åsa Tricosa, den är stickad i det alldeles ljuvliga Malabrigo Yarn Sock i min absoluta favoritfärg - BLÅ! Den ska bara blockas nu, sen så...Många böcker har det blivit sen sist, åååååå vad jag njuter när jag får sitta och bläddra i dom! Herregud jag dreglar värre än en St Bernhardshund... då förstår ni hur illa det är va?
OJ OJ OJ stickporr säger jag bara - heaven I´m in heaven...

"Det är aldrig för sent att få minnen för livet!"

 
5 kommentarer:

 1. Bra att du är tillbaka kompis,
  saknat dej här !

  SvaraRadera
 2. Oj va fina grejer du gjort ! Ser verkligen fram emot å få lite info från din stick-resa over there =)
  Håller me föregående ^^ Gott å höra dej lite <3
  men ja e inte ute jätteofta själv heller... d e mycke nu =)
  Kraaam !

  SvaraRadera
 3. Tack! Det kommer jag lovar!
  ja det är mycke ibland du, men gött att höra från dig också
  Krampårä ;)

  SvaraRadera
 4. Vilken blogg du har! Jag har hittat till den alldeles nyligen - jag skrattar och ryser om vartannat när jag läser
  Du skriver på ett fängslande sätt, komiskt och klokheter blandat på ett ypperligt sätt! jag hoppas du fortsätter och att du uppdaterar oftare :) jag väntar redan på nästa inlägg

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK! Vad stolt, rörd och glad jag blir!

   Radera