onsdag 1 maj 2013

Just nu...


...så bara njuter jag av livet! Det enda jag egentligen saknar nu är VÄRME, vårvärme mmm härligt det skulle vara nu. Fast våren i all ära, för min del får det gärna smälla till och bli sommar direkt nu. Otålig som jag är, så tycker jag nog att vi hoppar över våren det här året eftersom vintern tog sån VÄLDIGT god tid på sig att ge sig av...

På stickfronten


Här går det framåt med raketfart nu :), stickar sockor, stickar sjal, stickar dom sötaste mössorna och stickar halvvantar...  Bilder kommer längre fram - jag lovar! Det är baske mig kreativt värre nu igen och det är sååå himla härligt.

Exakt HUR kan det svänga så mycket den här lusten till skapande? Med tanke på hur himla härligt det är att skapa så borde det vara full lust och full fart jämt, men så är det ju inte. Å andra sidan så kanske det inte skulle resultera i så himmelens roliga alster heller om man producerade som på löpande band, vad vet jag...

För övrigt så ska det målas för fullt i stickrummet under ett par dagar nu, det blir kul. Ååååå jag har sett värsta finaste lampan jag vill ha där... funderar funderar och funderar om jag ska slå till. Vi får se, men nog det lutar åt den :)

"Det värsta man kan göra är att inte försöka,
att vara medveten om vad man vill ha utan att ge efter för det."

3 kommentarer:

  1. Svar
    1. jaaaa när jag har bestämt mig :)

      Radera
  2. Härligt när sticklusten kommer tillbaka efter någon lite trög period! Måla är också roligt... och köpa fina lampor... :-)

    SvaraRadera