lördag 27 april 2013

och nästa stopp blir...


Rom, Tallinn, Santorini, Chicago, London, New York, Paris...
Alltså - hur många helt fantastiska resor har jag inte gjort - det är ju helt makalöst! Det bästa är ju att man faktiskt inte alls behöver jämföra och gradera, alla mina resor har helt enkelt varit bäst, men av olika anledningar varje gång!

Jag älskar verkligen att resa men för första gången på 1 år nu så har jag ingen resa bokad eller ens planerad... Men det känns faktiskt helt OK, jag måste landa lite nu innan jag laddar för nya äventyr.

Men ett stickäventyr i Chicago har jag minsann i sikte :) och jag tror baske mig att det måste bli så - jag har ju en kärleksaffär med stan för guds skull!

Senaste resan var till Paris... samma där - vilken stad, om än mycket mer svårflörtad... Den är otroligt stor, den är svår att överblicka, man behöver mer tid för att hinna med den, men den tiden ska jag ta mig - det får bli ett eller flera återbesök!

MUMS
Meeeen guuud va man kan njuta av maten, vinet och atmosfären i Paris OJ OJ OJ, typ + 3 kg kan man njuta till sig på 5 dagar och det är det värt JAG LOVAR! Nygräddade frasvåfflor med Nutella som smälter...mmmm chokladen... mmmm bearnaisesåsen oppa Paris style...

Snygga dom ska bli, lillfisen och minilillfisen
Paris, fatta att jag hittade snyggaste franska outfiten till mina små älsklingsgrabbar Hannes och Adam! Tjejer huka er :)

På stickfronten
Sticka sticka stickaaaa

 


Jag stickar två olika par tå-upp-sockor, så smidigt och så himla braaaa stickteknik. Båda paren stickas i favvosockstickargarnet Madeline Tosh Sock, ME LIKE THAT väldigt mycket!

Tomato-heel
De gröna sockornas häl stickas med sk Tomato-heel, en sån där genialisk teknik som jag önskar att jag kommit på själv, och de orangea stickas tå-upp + värsta fina kilmönstret:)
Nåväl, det fina med tå-upp är att man får en perfekt passform och storlek....om man har koll, och det hade jag nu faktiskt, så de kommer att passa mina egna fötter väldigt bra och det är jag ju såklart glad för.

"Made by Reidun"s egen stjärnmodell Hannes
Hannes tröja, den blev himla härlig! Enkelt är snyggt tycker jag. Det är lätt hänt att det blir för mycket av det goda ibland... Men den här modellen är enkel i både design, mönster och form! Lite retrostil med brunt och tukost, men guuud så läcker färgkombo!
Ett par halvvantar, stickade i mörk cerise i Wollmeise, är levererade!!!
Värsta lyxfavvogarnet - i det garnet stickar jag minsann inte vad som helst inte...


Silke från Japan
Jag har fått garn från JAPAN, silkesgarn--- gissa om jag är kääääär!
Ett helt sjukt underbart mjukt garn, nu är det som så att det kan ta väääldigt lång tid innan jag vet vad det ska bli av det garnet eftersom jag är kräsen med vad jag gör av mina lyxgarner!!!!
ett blivande eldorado för mig!
Stickrummet - OMG! - men jag har ju kommit på att det måste snickras lite mera för jag måste ha mer förvaringsutrymme och så måste jag måla måla måååla... dvs mera jobb för mig men ACK SÅ ROLIGT!

Jag vill ha det lite ruffigt så där, jag är ju inte den mest ordningsammaste människan jag känner så att industrilampor, sköna fåtöljer, en rejäl arbetsyta, slitet skåp med olikfärgade fönsterbågar... ja det är mera jag än vad vitmålat, shabby chic and so on är... så att RUFFIGT får det bli nu helt enkelt!


"Verklig glädje är en högst allvarlig sak."

2 kommentarer:

  1. Åååååh, vad jag längtar tills första stickdejten med dej i nya rummet !!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaaaaaaa, snart ska vi! Ska möblera, skaffa dass micro och sprit så låser vi in oss där sen hahahaha

      Radera