fredag 7 november 2014

Kärleksöversvämning och lite kaos...


Kärlek!!!
Jag har fått barnbarn igen!!!!!!! Världens vackraste, finaste, sötaste, lilla Ingrid Junia Elisabeth - mitt älskade älskade barnbarn, jag har sagt det förut och jag säger det igen HUR MYCKET KAN MAN ÄLSKA? Det finns verkligen inga gränser för hur mycket - mina guldklimpar gör mitt liv så rikt! Lillfisen, minifisen och nu en lillsnuppa - jag är så lyckligt lottad! Jag tror jag måste vara farmor på heltid nu - det måste ju vara en självklar rättighet när man får barnbarn - STEFAN LÖFVÈN HÖR DU MIG????

Luktade gott i alla fall...
Jahaja, en löptur som inte går av för hackor fick jag minsann häromdagen... Ombytt och klar att sticka iväg så kändes det liiite konstigt, kallt och kladdigt. Efter 2 sekunder så insåg jag att det inte va så lite kladdigt heller. Japp, flaskan med duschcreme var öppen och innehållet hade runnit ut i min väska med träningskläderna i - BRA Reidun! Eftersom jag inte var på hemmaplan och hade begränsat med tid och inget ombyte med mig så var det bara att gilla läget - fattar ni vad gott det i alla fall luktade om mig där jag sprang. Spela liksom ingen roll hur svettig jag hade blivit duschcremesfräsch som jag var. T o m älgarna måste ju ha gått igång på mig, eller om vi nu ska vara krassa så åtminstone barkborrarna va?

WTF?????
Som grädde på moset samma dag som duschcremeskladdet så upptäckte jag i bilen på väg hem från jobbet att det satt en PARKERINGS-JÄKLA -BOT under vindrutetorkaren, men eftersom jag ofta på nåt konstigt vis kör med gasen i botten så hann jag inte mer än upptäcka att den satt där förrän den lossnade och flög i väg - POFF bara så var den borta - och eftersom det är en mening med allt så borde ju det betyda att nån där uppe måste gilla mig och tyckte att jag skulle slippa undan... eller??

ja alltså inte fullt ut, men till hälften i alla fall - 50 % klassiker...
Det där shopaholic/impulsgöra-grejerna har sett till att det kommit hem garner som jag verkligen behöver för jag inte har några sen förut OCH att jag numera inlett en halvklassiker nästa år. Sjukt konstigt att den där impulsen som ska hejda en, få en att tänka efter ofta är ur funktion och att klickfingret bara jobbar på av sig självt, å andra sidan är ju "civil olydnad" helt OK ibland så att.. ;-)

Halvklassikern betyder 1500 m Vansbrosim, 15 km Lidingölopp, 4,5 mil Vasalopp och 15 mil Vätternrunda... blir säkert bra, speciellt som jag lovade mig själv efter Tjejloppet i Lidingö att aldrig mer springa där. Tur man är fläxxibäl!

 

och veeet ni - jag är delvis tillbaka till mitt tidigare yrke igen - frisör - som jag ÄLSKAR det! Kreativitet, möten med en massa härliga människor, mm det är verkligen världens roligaste jobb. Man är aldrig fullärd, det finns hela tiden massor av nya kunskaper att håva in, det är ett jobb under ständig utveckling vilket jag gillar. En perfekt motpol till mitt andra jobb som informationssäkerhetsspecialist på en IT-avdelning, där man jobbar mera långsiktigt och strategiskt. Det låter verkligen inte sexigt men informationssäkerhet och IT är också spännande områden - jag lovar.

På stickfronten
Alltså det här med att sticka... undrar om jag bara drömt att jag kan det??? Jag blir gaaaaaaaaalen, just nu stickar jag mer baklänges än framlänges! Det är bara för er att ställa sig i beundrarkön för en autograf - för ni anar inte hur stort tålamod jag faktiskt har i mitt aktuella projekt - jaaa jag jag vet att jag har flera aktuella, men det här är ETT av dom. Men oavsett, tålamodet är faktiskt väl värt att beundra...
mycke nu...
Och sen då, guuuud vilken bra ordning jag inte har på mina grejer..... jag letar efter stickor, jag har tydligen stickor som jag inte visste att jag hade, de är tydligen nyligen köpta, har jag koll på mina beställningar och inköp? Nääääää inte alls, däremot hade Lotta koll på det moahahahaha. Men det ordnar sig väl på nåt vis, ELLER?

"Kaos föder ofta liv, medan ordning föder vanor"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar