fredag 21 november 2014

Jag ser ljuset i tunneln...


Bra dag!!
Ååååå idag var det världens bästa fredag! Först ett aptidigt löppass i mörker och regn, jag kunde inte låta bli - förstår ni hur hurtig jag är egentligen? Jag fattar då ingenting jag... Men en sak är säker, kan jag så kan ta mig sjutton vem som helst!

Nå ialla fall, fredagen fortsatte med en förmiddag som innehöll BÄSTBÄSTA energiboosten och sen då, resten av dagen? Ja vad ska jag säga???? Jag har världens bästa jobb och idag innehöll dagen allt en världsbästafrisördag kan, alltså jag är sjukt kär i mitt jobb och mina kunder? Jag är minsann kär i dom också, så himla härliga människor allihopa! Dom gör som jag säger och jag gör som jag vill ;-) kan man ha det bättre? Ja som sagt, den här fredagen alltså - en bättre uppladdning inför morgondagen kunde jag inte få. För imorgon är det dax!


Spring spring spriiing!
Dax för Stockholm Tunnelrun, jag ska minsann kuta en mil i Norra länkens tunnlar. Det kommer bli så häftigt, drygt 42 500 anmälda löpare!!! Det är första och sista gången loppet genomförs, nästa helg öppnas Norra länken nämligen för trafik så att UNIKT är ordet för dagen!
NEJ JAG VILL INTE VETA - lyckligt ovetande är min grej!
Meeeeen jag avskyr VISS information innan ett lopp, typ sån HÄR - kan ni bara låta mig få ha mina rosa luddiga rosa sköndrömmar om att det är platt, lutar utför och är jättelätt???? Hur svårt kan det vara att bara låta mig få vara lyckligt ovetande? JAG VILLE INTE VETA ATT SISTA KILOMETERN GÅR UPPFÖR!!!

Jaaaaa - jag fick mitt startkit!
Innan ett lopp ska man hämta ut sitt startkit som är av varierande sort från lopp till lopp. Och såklart skulle det här kitet hämtas ut i Stockholm... eftrsom jag var i stan på jobb ett par dagar innan loppet så tänkte jag vara smart och hämta ut det för att slippa köa med alla andra på dagen D... joråsåatte, eftersom jag var sen till tåget så fick jag springa som en galning för att hinna hämta ut mitt och en kollegas startkit innan hemresan till Dalarna.... Hade jag startbevisen med mig som man MÅSTE visa upp för att få ut sitt kit???????? Nääää just det. La jag huvet lite på sned och charmade ihjäl dom eller???? Jaaaaa och fick jag ut våra kit??? Jaaaaaa hahahaha, men alltså Staffan Olsson, den ganska välkände förbundskaptenen för handbollslandslaget fick han ut sitt kit utan startbevis??? Neeeeej, men han måste ju gå en kurs hos mig - jag la faktiskt huvudet på sned och erbjöd honom min hjälp, han la huvudet på sned och såg mest uppgiven ut STACKARN. Med huvudet på sned, ett glatt leende, myndig stämma och dalmål kommer man långt :)

För övrigt formtoppar jag med lite halsont, ett glas rött och trehundratusen mandelmassfyllda saffransbullar - kommer fasiken nästan att vinna det här känner jag.


På stickfronten 
Mäh - neeej intet nytt denna gång men nästa inlägg - då ni! Nya projekt, FÄRDIGA projekt och nya garner som jag verkligen inte visste att jag behövde.


"Var tacksam mot de som irriterar dig, de hjälper dig att träna upp ditt tålamod!"


1 kommentar:

  1. Lycka till!
    Och vilka passande slutord också! Precis vad jag behöver just nu.

    SvaraRadera