söndag 6 maj 2012

Rapport från stickträsket

Mycke man vill ha och mycke man vill göra
Jag har helt fastnat i Åsa Tricosa-designat, herregud vad mycket fint hon skapar! Jag håller just nu på att sticka hennes senaste alster, Bakau, i ett alldeles underbart garn, Faery Wings från Fyberspates, England. Färgen jag stickar i heter Blue Spring.
 
Bakau, pågår
Men det finns ju ett hav av vackra Åsa Tricosa-saker att välja mellan, Semele, Arietta, Zenaura, Isaura  och mycket mycket mer! Mitt nästa projekt blir Atalanta, som även den är designad av Åsa. Den ska jag nog sticka i Wollmeise. Den blir ju perfekt att ta med till Rom.

Atalanta, kommande
Garnet, Faery Wings, som jag nämner ovan, är ett helt underbart garn, det har en lyster som inte är av denna värld, det luddar inte, det är starkt och ja det är alldeles alldeles underbart. Och även hon som färgar och säljer garnet är underbar! Jag saknade 2 färger och skrev till henne, Jennifer Brown, och frågade om det fanns någon som helst möjlighet att få tag i det jag ville, och inga problem, en sen lördagkväll och söndag fixar och färgar hon garnet jag vill ha och skickar det hit till Sverige!!!

Såklart vill hon sälja, men det kallar jag ändå service. Jag nämnde visst för henne att jag är kär i hennes garner, det kanske underlättade! och nu tror jag att jag är lite kär i henne oxå faktiskt - SNÄLLA MÄNNISKAN!

Blue Spring - Kärlek!
Jag blir ändå så full av beundran över människor som är så himla duktiga på det dom gör och dessutom har ett sätt som är helt underbart! Snabba och rappa svar, bra service och ett otroligt bra bemötande hela tiden!
Jag uppskattar sådant, och är beredd att betala för att få det också.


Men nu börjar min önskelista över vad jag vill sticka bli så lång, så det är nog dags för mig att plita ner den på ett papper, så jag kommer ihåg... Som ni vet är jag ju snabb på klickfingret och tar hem nya mönster och köper nya garner mest hela tiden.... Det är en åkomma jag har, kronisk är den också, obotlig, men jag lider inte sååå mycket, he he.

Och vet ni?!? I fredags handlade jag mera Wollmeise - det är väl också ett helt underbart garn oj oj oj... Wollmeisegarnet, som säljs i Tyskland,  kan man ju bara handla på nätet på fredagsmorgnarna kl 08.00, det brukar bara säga svisch så är de slut, men i fredags hann jag med, 2 nystan blev det :)

Helgen 1-3/6 ska jag på stickläger till Strömsbruk, vid havet i Hälsingland!!! Weeee, gissa om det ska bli kul! Vi ska minsann färga garner, sticka, skratta i massor och dricka whisky. Helt underbart blir det ju!

"Beröm är som champagne och bör serveras medan det fortfarande bubblar!"


2 kommentarer:

  1. jag vill
    oxå till Hälsinglang !!!!

    SvaraRadera
  2. Jaaaa, du måste ju komma med!!!

    SvaraRadera