torsdag 3 maj 2012

Tummen ur!!!

Jag levererar!! Jag blir så glad för jag avslutar och levererar gamla UFO:n- vad har hänt???
 

Jag älskar min hobby, stickningen, den är så himmelens underbart välgörande för själen. Med den kan jag koppla bort och koppla av för det allra mesta. Oftast när jag stickar så lyssnar jag på musik, musikval och volym är beroende av vilket humör jag är på och/eller vilken typ av stickning jag håller på med, men likväl underbart är det!

Tantvarning? Ja kanske det, who cares, inte jag i alla fall, jag bara njuter jag.

Den här veckan har jag terapeutat intensivt med stickningen, det har lett till flera avslutade projekt - yääy!!!

Först ut är ett par sockor till min dotter, ett par knallorangea Shurtugal, superrolig stickning i en otroligt läcker färg!Efter det har jag - ÄNTLIGEN - fäst trådar och monterat min vårkofta och jag är så nöjd med den, den kommer att användas ofta tror jag - till min stora glädje! För ett tag tyckte jag nämligen att den oxå skulle få flytta till nån annan, men nej nu får den bo kvar hos mig.

Hannes tröja

Läskigt!JAG HAR VÅGAT KLIPPA!!! Det betyder att jag äntligen äntligen kunnat göra klart en Setesdalskofta åt min älskade lilla Hannes. Jag stickade den tidigt i höstas, sen har den legat där i väntan på att jag skulle våga klippa i den, och nu är det gjort! Nu ska jag bara ha tag i ett par riktigt fina knappar - sen är den klar att klä världens största skönhet, mitt lilla barnbarn!

Början till Bakau

Nu har jag - med JÄTTEGOTT samvete- börjat på en ny stickning, Bakau, i ett alldeles alldeles underbart garn, Fairy Wings  från Fyberspates - MUMSMUMS!

Jag är numera Världsförälder, och det känns så himla bra, jag vill vara med och hjälpa på något sätt och då blir det här ett bra sätt! Som världsförälder är man med och kämpar för varenda unge genom Unicefs försorg. Vill du också? Kolla här!


Nästa vecka drar jag och min dotter till Rom, det ska bli så sköööönt, och så himla roligt att åka bara hon och jag! En Rom-guide har införskaffats och jag har fått tummen ur och köpte mig en ny resväska, kolla här - värsta läckra!

Den kommer att synas bland alla grå, svarta och mörkblå resväskor på bagagebandet.
Colosseum, Vatikanstaten, Fontana di Trevi och påven - NU KOMMER VI!

"Om du inte vet vart du är på väg, kommer du att hamna någon annanstans"

3 kommentarer:

 1. Jösses vad du levererar !!!
  Fin väska å toppenresa på G
  Glöm inte att köpa med dej lite garn hem
  ja, för nu har du stickat så mycke' att
  det förmodligen finns ett litet hål att fylla
  i garnhyllorna.

  SvaraRadera
 2. Härligt att du har fått tummen ur. Jag undrar var du har haft den ? Hur som helst är allt jättefint och färgen på garnet var superduper. Du ska få en utmaning av mig. inför Romresan. Jag skulle helst vilja se dig sitta och sticka bredvid påven, men det kanske är för mycket begärt, men jag vill se dig sitta och sticka någonstans i vVatikanstaten. Bildbevis krävs och det ska framgå var du är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag antar så klart utmaningen, men det får bli utan påven bredvid, för jag har inte tid att ge honom, har viktigare saker för mig! Dricka vin på Spanska trappan och bada i Fontana di trevi!

   Radera