tisdag 14 augusti 2012

det krävs kärlek...


Vi har ny tupp i granngården... .det är INTE kul och det är INTE lantligt idylliskt... ifall nån undrar! rooster from hell...

Jag gick omkring och sjöng lite, det var allsång på TV och jag bara föll in i det där sjungandet. Efter en stund säger maken: "var det du som lät?" eeeh, jaaa.... alltså NU förstår jag ju verkligen innebörden av "... i NÖD och lust."!!! Det krävs kärlek säger jag bara!

Jag har haft värsta bästa dejten igen, en av dessa dyra dejter med A-L, det är sååå härligt. Vi pratar lääääänge och så shoppar vi kort, intensivt och mycket - sjuukt effektiva är vi. Älskar det! En av mina finaste vänner, en riktig må-bra-vän. Kan bli en tripp till Paris i vår nu, hon, jag och en massa andra - fatta va underbart härligt!


Har ni nån gång längtat efter nåt så där sjukt mycket så ni nästan inte vet hur ni ska stå ut, jag har och jag gör det nu... say no more....  eller joo det gör jag visst. Jag väntar just nu alldeles för länge på nåt gott, men så kan det va och är det som så att väntan är värd det så jaaa, då kan jag fortsätta att vänta! hmm låter inte likt mig som inte är utrustad med så mycke tålamod... Jag blir baske mig både impad och stolt över mig själv!


På stickfronten


Jag är snart klar med knallturkosa dottervantarna, kommer att bli sååå fina! Speciellt nöjd är jag med tumkilen:) Den är kanoners, en modell jag inte testat tidigare, det blir så bra!

För övrigt suktar och sovrar jag vidare bland böcker, mönster, garner och annat, ja ni vet.

Vill ha!
Jag vill ha ett fiiint vitrinskåp till mina garner, och nu har jag sett ett jag vill ha! Nu ska det bara skaffas grejer och snickras ihop också. Kommer bli sååå fint!

Jag älskar att sticka, verkligen, men beställningar - ska man eller ska man inte?
Det är frågan, för mitt motto är ju att "Det ska va roligt att sticka"!!! Men nu har jag kommit fram till att jag stickar gärna på beställning om jag får bestämma vad vi ska sticka... Va inte det en bra kompromiss så säg?

"Sinnen är som fallskärmar. De fungerar bara när de är öppna."2 kommentarer:

  1. Fast han är ju rätt fin, tuppen, om han bara kunde vara tyst då.
    Förstår att du längtar. Du har ju lite kul att se fram emot.
    Har också önskat mej ett stort vitrinskåp men får väl fortsätta önska så får vi se...
    Ja, så kan man ju ta beställningar!

    SvaraRadera