torsdag 30 augusti 2012

Jag vill nu - inte sen..!

Precis!!!!!
Det allra mesta som jag vill, vill jag NU och oftast helst redan igår faktiskt! Det är mycket jag längtar efter nu, det är mycket jag vill ha NU inte imorgon, inte om en vecka, inte att se fram emot utan nu nu och NU! Så är det bara!


Jag längtar ständigt efter min älskade lillfis, jag längtar redan efter att få träffa min dotter i London fast hon inte ens åkt än, jag längtar efter allt det som ska och kan göra mig nöjd och tillfreds.

Varför ska man behöva vänta så ofta och så himla mycket? Varför är det bra och lite fint att ha tålamod, att ge sig till tåls och att konstatera att "den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge"? Varför är tålamod en dygd??? Vem kom på det liksom... jag bara undrar

Jag tycker precis tvärtom jag, den som väntar på nåt gott väntar alltid och alldeles för länge - JAAA jag vet, det är säkert en omogen inställning men så är det för mig i alla fall. Väntan är inget för mig det går ganska mycket bort faktiskt - jag ser inte så mycket nytta eller nöje med det!

Hmmm, det här borde kanske inte mina barn se, hur många miljoner gånger har man inte tjatat om att "man får inte allt på en gång", "du måste lära dig att vänta, "du behöver inte ha så bråttom"... ni vet  =)


Santorini
Alldeles nyligen var jag på Santorini - en av Greklands alla öar - vilken helt underbar liten Medlehavspärla! Jag älskar Grekland och dess folk, de är så otroligt milda, vänliga och generösa med sig själva, ja i mina ögon helt fantastiska.

Ett favoritland!
Saganaki - favoritosten!
En favoritdryck!

Jag vill nog bli en liten krum grektant på ålderns höst, då ska jag minsann sitta där vid mitt vita och blåa hus med utsikt över Medelhavet och bara sticka, sticka och sticka, dricka Retsina och käka Saganaki och oliver dagarna i ända. Njuuuta av livet helt enkelt!Vid den här tiden är den lilla ön invaderad av semestrande italienare, fascinerande människor även de.

MEN snälla rara, exakt hur MYCKET kan dom prata? hur MÅNGA ord behöver dom för att säga en enda liten sak, exakt hur LÄNGE kan de prata utan att tappa tråden, utan att hämta andan, gå på toa, äta mat, dricka vatten - ja allt??? Jag bara undrar liksom, de pratar ju OAVBRUTET herregud!

Jag kan minsann prata jag, men i jämförelse med italienare så är jag filmen "Tystnaden" av Ingmar Bergman personifierad - jag lovar.Jag sprang minsann på en väska där på ön som jag bara måste ha!!! och nu har jag den också - en röd liten kärlek, och kär i tanten som jag köpte den av blev jag också - lillesta snällaste tanten.
Kärlek!

Ååååå jag har köpt ett par apsnygga boots oxå, jag är så sjuukt kär i dom, tänk vad himla bra det är när man hittar det där som man inte visste att man behövde och när man springer på det så inser man med blixtens hastighet att man behöver dem så mycket så att man knappt står ut med tanken att leva utan dem...  Precis så var det med dom här bootsen, tänk om de inte hade dykt upp???? Sticktorkan håller på att ge med sig och det känns bra och roligt! Jag har fått en lite annorlunda förfrågan när det gäller stickningen och det väckte lusten och inspirationen till liv igen och det är ju så himla härligt. Även om det skulle bli som så att det inte resulterar i det som är tänkt så resulterade det i alla fall att väcka lust och glädje hos mig och det räcker bra för mig - jag är VÄLDIGT nöjd så!
 
"Det är en skam att vi lever i en tid då det är lättare att spränga en atom än en norm."

1 kommentar:

 1. Du har ju alldeles rätt egentligen.
  Tänk va mycke tid som går åt bara genom att längta ... har inte tänkt på d så faktiskt. Men d gick upp ett ljus.
  Varför göra d imorron när du kan göra d nu, borde va vårt nya motto !
  Vi gör't Vi gör't !!
  Kram

  SvaraRadera