tisdag 15 januari 2013

På väg...

Äntligen!!!

Nu drar vi, Lotta och jag, iväg mot nya äventyr i USA. Denna gång är det New York som hägrar. Bara jag hittar passet, får ihop min packning och mig själv så sen så...

Det ska bli så sjuukt roligt, jag tror att jag har ett stenhårt 6-pack på magen när jag kommer hem, vältränad av en veckas asgarvande...

Nu är det dags för Vogue Knitting Live igen!! sticka, sticka och åter sticka är det som gäller då  och SHOPPING för guds skull!!! Höll på att glömma ;)

Det ska shoppas garn, böcker, stickor.... och turistas och upplevas och ätas gott och himmelen va mycke vi har att göra.

Vilket sjå innan man kommer iväg då, herregud säger jag bara. I vanliga fall när jag reser brukar jag ha stenkoll, så är INTE fallet denna gång... Men till slut så, så här timmarna innan min avfärd till Stockholm så är allt på plats... inte för att jag var speciellt orolig men det kan ju va skönt att få ta det lite lugnt och varva ner innan man drar.


På stickfronten
Har det hänt en del faktiskt, riktigt kreativ jag har varit en period nu.


Dödskallevantar till två coola killar, en liten och en stor :) de är stickade i Kauni, detta underbara garn!

Ett japaninspirerat litet set till lilla Adam blev klart lagom till jul. På stickorna just nu har jag 3 olika projekt: ett par vantar: Biancas Votter, en sjal: April shawl och ett par sockor.

Sockorna är till mig själv och de stickar jag i Madeline Tosh, ett helt sjukt underbart garn - jag är baske mig så kär igen :) Älskar det - det ska det inhandlas mer av i USA.

och jaaaa jag hittade passet så nu är det bara å draaaaa!

"Jag är intresserad av framtiden för jag kommer att tillbringa resten av mitt liv där"

2 kommentarer:

 1. Låter bra det där :)
  Jag står vid stationen å väntar
  med ett glas rött i ena handen
  å en chipspåse i den andra...här ska firas Nu drar vi !!!!!

  SvaraRadera
 2. UTRIKES IGEN!????
  Vad kul för er. Du har fått smak för det förstår jag.
  HA det så trevligt och njut behöver jag nog inte uppana er att göra.

  SvaraRadera