torsdag 7 mars 2013

Skärp mig nu!

Nä men om man skulle ta och skärpa till sig och bli lite vuxen då... kanske vore på sin plats nu när man tänker efter. Å andra sidan är det just det som ofta är problemet - att ja inte tänker efter... fast om jag alltid skulle tänka efter så skulle jag kanske inte heller haft och ha lika himmelens kul som jag faktiskt haft och har... känns som att det här inlägget och den här diskussionen med mig själv va jäkligt onödig.. typ waste of time eftersom det inte ledde nån vart... ;)

Så nu släpper vi det och går vidare... vidare till det som var tanken med detta inlägg: Nystart!! Skärpning och Back on track igen liksom.

Jaaaaa exakt från och med nu nu & NU ska jag ska skärpa mig och ta tag i bloggandet igen. Det är ju så himla roligt att skriva, jag verkligen älskar det men någonstans under resans gång här så försvann precis all min energi och lust. Jag har varit sjuk och osannolikt trött under en längre tid, men nu får det minsann vara slut på dom fjanterierna....

Nu är lusten och framför allt ny energi på väg tillbaka igen, å det är ju bara så himla underbart härligt så om ni nöjer er med detta inlägg ett par dar så ska jag börja om från början med min blogg igen :)

Jag ska minsann samla ihop mig rejält nu, mig och mitt minne - hmm det blir ju inte helt lätt men det ska gå - och återkommer inom väldigt kort igen med resor, bilder, stickning, garner, shopping, barnbarn, och lite annat smått & gott som rör sig i min tillvaro!

Ja ni vet ju hur det kan vara här på tråden, det är liksom nästan som en påse Gott & Blandat.
Gott & blandat!            


 "Försumma inte det lilla du förmår, för det stora du inte mäktar."

4 kommentarer:

 1. Härligt att se dej tillbaka här !!!

  SvaraRadera
 2. Hamnade här på din trevliga blogg eftersom jag klickade på en blogg som hade en blogg i sin blogglista som hade en blogg i sin blogglista... ja, du förstår - jag blogg-surfar eftersom jag städar. Hm. Ville bara säga hej och skönt att höra att du är på väg uppåt. Kommer säkert kika in här då och då framöver...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och Välkommen!!!
   Vad roligt att du tycker om min blogg!
   Stort tack för omtanken!
   Jag ska skärpa till mig vad det gäller uppdateringar nu, så jag hoppas verkligen att du kikar in lite nu och då :)

   Radera
 3. Såå glad att du e tebax ! Här som ja kan se dina roliga skriverier, å följa me dej i livet =D
  jag e själv väldigt ojämn i mitt bloggande.
  Men d e som d e me den saken.
  Kraaam på dej !!

  SvaraRadera