torsdag 14 mars 2013

snickare + stickare = sant?

jag behöver en...
Jag planerar mitt nya stickrum med systeryster!!! Fatta hur kul det är... Hon är den allra allra bästa när det gäller inredning och sånt, jag är mest bäst på att röra till. Man ska inse sina egna begränsningar och låta alla göra det dom är bäst på, så nu får hon vara min expert, rådgivare och inspirationsresurs, så rör jag till det sen när det är klart och bara mitt mitt mitt!

vid såna här tillfällen krävs tålamod
Jag tror jag kommer bli så kär i mitt nya rum så att min man kanske får räkna med att bli nästan-särbo... eller räkna med och räkna med, han kanske längtar lika mycket som jag vem vet...

Han har det bra nu btw - maken - för jag har tagit över nystningen igen! Nåt har hänt med mitt tålamod tror jag, det kan vara så att det gått och blivit något lite längre - fast å andra sidan kan det vara så att jag tycker han nystar för långsamt och att jag tycker att jag gör det snabbare själv... eeh där rök visst tålamodsteorin. Fast mest beror det nog på att så länge det går bra så fixar jag och mitt tålamod det själva, men om det ens kommer i närheten av en liten fnurra på tråden så får nog han ta över igen.
Som sagt man ska göra det man är bäst på... han är bäst på att trassla ut det som jag trasslat in.

vi ska få eget rum nu :)
Jag och mina garner, mönster, stickor, måttband, knappar ja allt ska bo där i det nya rummet. De ska få flytta in i fina burkar, lådor och skåp nu äntligen. Sen kan jag bara gå runt där å mysa å klappa på mina garner och grejer hur mycket som helst. Å allt kan ligga utspritt hur mycket som helst... gud vad underbart.


"Mitt rum är inte stökigt, jag har bara ett speciellt system där allt ligger överst"

3 kommentarer:

 1. Åååååh, jag längtar tills det är klart,ditt nya rum, för då ska jag komma på invigningsstickarhelg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såklart du ska! Vi ska ha värsta invigningsstickarhelgen och inte förflytta oss nån annanstans alls! Mat o vin får nån köra hem till oss, toa finns i direkt anslutning :) sen ställer vi in sängar där stänger av mobiler å annat som kan störa och sen bara stickar och skrattar vi!!!!

   Radera
 2. Sånt händer... :-) Hur som helst, låter härligt med ett eget stick-rum!

  SvaraRadera