fredag 6 september 2013

Det är första gången för mig...Lilla jag, men jag är större nu :)
Men hallååå, dom pratade om mig på TV-nyheterna:
"Små personer har mindre kroppsyta och blir således uppvärmda mycket fortare, så sök skugga och drick mycket vatten uppmanar vi särskilt er... "
Apropå värmeböljan som sköljer över Tjejmilen på lördag... JAHA!!!! jamen TACK då vet jag...
Anabola steroider kanske? Tillväxtmedel? Parasoll nån? som kan skugga mig i en mil? Kan någon vänlig själ annars kanske bara peppa istället så ska nog det här gå så bra så!

Igår var jag och hämtade ut min nummerlapp och fick då även min goodiebag - riktigt bra och fina grejer där i, jag tror faktiskt att det fanns nästan allt man behöver här i livet, ja utom sprit då ;-)

Näe så nån sprit fick man INTE... en liten mini-nästan-alkoholfri-skumpa hade man väl kunnat få kanske, och en ballong och visselpipa så man kan fira sig själv rejält efteråt :-) Men skavsårsplåster, liniment, gröt, nagelsvampsfil, intimtvätt, flingor, ett gäng bra tidningar och en massa annat fick man :)

Tjejmilen 140906 hägrar... inte än
Jag passade även på att anmäla mig till 2014 också, men då spänner jag bågen högre än i år! Det är ju superlätt att göra när det är ett helt år dit, moahahaha...

En BRA sak!
Nåväl oavsett väder, form eller annat ska det bli sjuukt kul, det är mitt första lopp någonsin och det kommer 33 564 löpartjejer från 23 nationer, fatta vilken stämning det kommer att vara!!! Förutom att det ska bli roligt, svettigt och härligt så springer vi även för en god sak, nämligen för flickors rätt till utbildning - Because I am a girl - en global kampanj som PLAN står bakom. Det känns bra! Jag har själv sen flera år tillbaka fadderbarn genom PLAN, och är även världsförälder i UNICEF, så det här känns kanoners - en riktigt bra sak. Här kan ni läsa mer om PLANS kampanj. Vill man göra något direkt kan man sms:a FLICKA till 72 910, då bidrar man med 50 kr.

På stickfronten
Ja vad ska man säga... Det väller fortfarande in garn hela tiden, så det måste ju betyda att jag ska sticka sjukt mycket och precis hela tiden framöver.

Den här veckans skörd
Jag lider ju, som bekant, av en brutal minnesförlust, vilket innebär att jag kan bli riktigt glatt övarraskad när posten kommer med paket.... Som idag, det kom ett paket från USA med garn som jag tydligen beställt. Ja inte vet jag, men dyrt var det men framförallt så var det jättefint. Joråsåatt... minnesförlusten är som sagt inte bara av ondo utan såna här dagar en källa till glädje oxå faktiskt!

Lillesta Anna-klänningen
På stickorna har jag just nu klänningen till lilla Anna och, om jag får säga det själv och det får jag, den blir himla ursöt och superfin och döläcker. Klänningen, dvs mönster och design, är dansk och den är helt enkelt bara så aaahhh...

När man är svärdotter till mig kan man få födelsedagspresenten ett halvår senare...
Syrénberså-sockorna är klara och bortgivna, lite småtrist stickning men fina sockor blev det i en sååå fin färg! Efter klänningen har jag 7 miljoner projekt på G, ja i huvudet åtminstone... vi får la se va det blir härnäst :)

"Att vilja är att kunna!"

2 kommentarer:

  1. Lycka till på tjejmilen!
    Den där sista meningen gillar jag! Det är ju det jag försökt med nu i sommar. Måla tapetsera och lägga golv. Bara man fattar att det är ström i grejor till elelement bara så. Höll på att bli av med långfingret när jag tog i en sån grej. Men man lär så länge man lever. Om man har tur när man tar i såna grejor alltså, så lever man ett tag till.

    SvaraRadera
  2. Lycka till...jag kommer stå där å heja !!!!

    SvaraRadera