måndag 16 september 2013

Lyckorusig!

Stolt, nöjd och lycklig!
Ja så blev det faktiskt, Tjejmilen blev mitt lyckorus!! Jag var allt lite nervös när jag åkte mot Stockholm, nervös för att det var mitt första lopp någonsin, nervös för att jag ätit för lite eller för mycket, nervös för att jag druckit för lite - det sista var ju en helt sjukt onödig nervositet, jag hade för sjutton första kisspausen redan strax utanför Säter, sen blev det Hedemora, Avesta, Sala, Enköping och sen 300 000 0000 gånger på Gärdet INNAN starten gick... - nervös för att det var så varmt. 7 september och riktig rejäl
högsommarvärme, jaaa jättemysigt annars men inte just den dan!

många bananer fanns det...
Väl framme så släppte nervositeten och det var bara att njuta av hela evenemanget, vilken folkfest - helt otroligt. Bananer, tjejer, vatten, sportdryck, fotografer, musik ja typ allt precis överallt vart man än vände sig... Under uppvärmningen uppträdde Patrik Isaksson - bara en sån sak :-)
Efter ett tag försvann allt runtomkring mig, då var det fokus på det jag hade framför mig, så där och då försvann jag in i min egen bubbla.

Lyxigt värre i Trafikverkstältet!
Trafikverkets fritidsförening hade ett eget tält och det var fulladdat med frukt och dryck och egna toaletter!!!! Lycka för mig som absolut inte druckit för liiite :) Dessutom hade vi två egna massörer till vårt förfogande - hur lyxigt som helst!

Trångt i starten...
Nåväl efter en frustrerande start - jag skulle kunna döda där i trängseln - så fick jag ett behagligt lopp, efter första vätskekontrollen så gick det bara hur lätt och enkelt som helst, det var faktiskt helt underbart att springa den där milen, VEM HADE TROTT DET?

Nej inte sex and drugs and rock´n roll, men väl skumpa, asgarv och Lotta :)
Väl i mål så väntade skumpa och mera sport(?)dryck, ähum... och bäst av allt: Lotta!!!
Efteråt var jag pigg i både ben och sinne och den känslan sitter i än, vilken mental kick!
och jag vill göra det igen snaaart, jag som mest längtat efter resor tidigare nu längtar jag till nästa lopp också, tänk så det kan bli...

Det ena utesluter ju inte det andra - så jag tror minsann att Tjejmilen i juni 2014 i New York hägrar :-)

På stickfronten händer såklart en del men inte i det här inlägget, så hav tålamod!

"Vi kan uträtta allt vi vill uträtta bara vi ägnar oss åt det tillräckligt länge."

2 kommentarer: