fredag 23 augusti 2013

Påminn mig...

finner inga ord...
...om att jag ALDRIG ALDRIG ALDRIG mer ska nysta garnhelvetesjävlahärvor igen, det finns inget som kan få mig så sjukt apförbannad och det finns inget som är så krisskapande för mitt äktenskap som det här nystandet man måste göra. Jag blir tookig!!!

aldrig mer!
Och ju mer förbannad jag blir desto större blir flinet och lugnet hos maken - är han pervers på nåt vis ällä????? Jamen jag bara undrar...
Han tar över nystanet och står där så lugn och fin och bara reder ut alltihop och fixar det galant, och det gör mig ännu mera galen.
Kan nån bara ta åt sig att göra det här åt mig, helst på annan ort så jag kan släppa det helt och hållet, jag betalar bra jag lovar!

Bra fredag!
Det är tur att jag har haft en toppenfredag på alla sätt och vis för övrigt, annars vete gudarna... En smått hektisk jobbdag med en viktig deadline idag och jag gick i mål sent riktigt sent men ändå, jag hann och jag tror det blev bra också :) Världens bästa fredagsdejt kom emellan och gav ny energi, den gjorde min dag!

snart en klänning till lilla Anna!
Nu ska jag och äckelflugorna dela på ett glas vin och sticka lite. Och det blir minsann inget stickande på det nynystade garnet, för jag är fortfarande suuuur över det.
Men när jag glömt just den här nystningsincidenten, typ jättesnart, så ska jag göra en liten Anna-klänning utav det och den kommer att bli så fin så fin i grått och limegrönt :-)

"Utan en pluspol och en minuspol skulle livet sakna gnista"

2 kommentarer: