fredag 9 augusti 2013

Det finns olika sorters kärlek!


Hannes
Adam
Mina älsklingskillar Hannes och Adam - hur himla kär kan man bli då?
Mina barnbarn är mig så kära så det finns nästan inte ord för det. Jag som aldrig har varit speciellt barnkär - nu vet jag inte vad jag skulle göra utan dessa mina två små pojkar. De väcker såå mycket kärlek, jag skulle verkligen kunna ägna hur mycket tid som helst åt dom. Oj oj oj....

Sist när Hannes sov kvar här så sov han så länge så att jag gav upp och klev upp och gick här hemma och grejade för mig själv i väntan på att han skulle vakna. När han väl vaknade satt jag i soffan och stickade var på han sticker in huvudet i rummet där jag sitter och säger "men fammo är DU vaken NU..." gissa om jag nästan dog :-)! Snacka om ombytta roller.

På stickfronten
Bästa vännen!
Nu jädrar har det varit stick- och garnorgie hos Lotta -  min allra bästa och käraste vän. Visst är det häftigt att man bara kan träffa nån så där i vuxen ålder - och som allting bara klaffar med? Vi behöver inte säga mycket, ja ibland inget alls och ändå så bara fattar den ena vad den andra menar eller vill ha sagt... Fascinerande är ordet!

asocial - osocial - social???
Väääldigt ofta ligger vi på golvet och asgarvar var och en på sitt håll även fast vårt umgänge är på distans. HELT JÄKLA UNDERBART!

Jag tror att vi båda hoppades på sol och lugna ostörda dagar nu när vi äntligen skulle få ses IRL igen, för även om vi gillar varandras sällskap så tror jag nog att vi kan vara de mest a- och osociala varelser som går på denna jord ;-)

Lottas fina Fana till vänster och mitt alster till höger.
Lite fick vi gjort också, Lotta stickar på världens finaste Fanakofta, en röd och vit och jag kom igång med min blågrårandiga uppifrån-och-ner kofta. Den blir helt fri från sömmar, och ser så här långt riktigt bra ut. Så vi är nog nöjda båda två so far.

Klänning och sockor till en ljuvlig liten prinsessa.
Jag har precis gjort klart ett par världssöta små flicksockor, det blir ett tjusigt komplement till lillesta klänningen och här kom den sen tidigare utlovade bilden också - bättre sent än aldrig.

Garn, garn, garn, garn...
Idag tyckte att jag var riktigt duktig ett tag vad det gäller garnshoppandet, t ex så avstod jag från att ens försöka shoppa Wollmeise, vilket endast kan köpas på fredagsmorgnar - och Plucky Knitter som kör med random updates ignorerar jag IBLAND... Herregud NÅN MÅTTA FÅR DET VÄL ÄNDÅ VARA...? eller? måste det vara det? Jag bara undrar... och hur duktigt var det då - egentligen?

Jaha ja, men vad dagen led så droppade det in båder nyare ordrar och restade ordrar som jag glömt att jag beställt ähum... jag har hämtat garnleveranser på Posten och andra ombud 4 gånger idag - oops - nu ska vi se då, det har kommit ett nytt sockgarn: Artesano Definition, lite Malabrigo Sock, Cascade Yarns, lite olika sorter, och ett par härvor från Fyberspates ... och tamigsjutton kom det inte lite Wollmeise också så att sååå himla duktig var jag ju inte då... Men jag är glad ändå jag.

Jaja så det kan bli, men det gör inget för jag älskar dom allihopa lika mycket. Och stickor, jag har kärat ner mig i ett par nya stickor, Addi Turbo Sock Rockets - det hör man ju på namnet att det går inte annat än att gilla dom :-)!


"En vän är den som vet allt om en och ändå fortfarande tycker om en"

2 kommentarer:

 1. Underbara ungar
  fina alster
  häftigt garn
  å jag har oxå
  underbara ungar
  fina (nåja) alster
  massor av häftiga garner
  å så har jag dej
  det slår allt ♥

  SvaraRadera