tisdag 22 oktober 2013

En tisdag kan minsann vara porrig värreMeeen kan man få mycket av det goda ??? Nej det kan man inte, inte jag i alla fall. Idag fick jag hämta paket på posten med garn från Wollemeise och jag döööööööör för jag är så kär i det där garnet... mmm klämma klappa och lukta MUMS! 

Mmmm, den mörkröda - jag dör ju
Och inte nog med det sen låg det garn från Hazel Knit, en ny bekanstskap som jag tror jag kommer att gilla skarpt, tidningen Knitscene och stickor i min egen brevlåda - alltså fattar ni - min postman han ringer fler än två gånger han :)

Hazel Knit: Euphorbia
Hazel Knit: Sassafrassa

Mycket fint här...
Och sen då... ja sen kom postbilen med ett par nya springskor också, apsnygga och supersköna. Kommer ju att gå som en dans i löpspåret, det är lite Placeboeffekt över såna där grejer, tro mig.

Ja och utöver det så fick jag ett väldigt kärt och energigivande besök, sen blev det en godispåse och soffhäng med dreglande i några av mina stickböcker - jag menar hur bra kan man ha det en vanlig grå mulen kulen tisdag?

    

Riktigt bra om ni frågar mig!

"Man skulle nog kunna bli botad från sina fel, om man inte trivdes med dem."

1 kommentar:

  1. Bra dag där !!
    Hazel Knit ska bli spännande att höra vad du tycker om, har inte själv provat...däremot beställda jag från Hedgehog Fibres idag...... visst är det kul att testa nya garner ??

    SvaraRadera