onsdag 15 januari 2014

Man måste få stilla sina begär...

Tänk hur det kan bli här i livet, nu har jag inte träffat lillfisen och minifisen på knappt två veckor och jag håller på att förgås av längtan! Jag som inte anser mig vara nån barnmänniska, jag som inte längtar tillbaka till småbarnsåren och jag som inte är speciellt barnintresserad... jag älskar dom där grabbarna så mycket så det finns inte ord för det. Jag älskar att ha dom hos mig och att busa, prata, sjunga, gosa och bara få vara - underbart, underbara ungar. Hur mycket kan man älska en annan människa - stor som liten? Starka känslor är häftigt, för det visar att vi bestämmer inte allt själva utan vissa saker bara är liksom...

 Määän gud nu blev det visst en hel hög med resor igen, ja världen lockar ju så att..

Först ska jag visst ligga i skuggan under en palm i Dominikanska republiken ett tag, ja jag tror nog att jag ska dricka rom och dansa merengue också faktiskt! OCH SIMMA MED DELFINER!!!!

 

Ja och sen knapp två månader senare bär det av igen, denna gång tillsammans med en härlig polare  och med lika härliga och galna systeryster - hur kul kan inte det bli då? Men plötsligt så fick jag ett SMS från dom där två där det stod att jag hade ett uppdrag att fixa ordna och boka en resa till London, ja typ vara resebyrå så att det skulle hända nåt... Jamen hallå handlingsförlamade klubben :-) Det tog cirka  ungefär max 10 minuter så var allt ordnat - Ticket, släng er i väggen säger jag bara, "Res&flyg med Reidun" är snabbast i stan ;-) - Så till London bär det av i slutet av mars då, det ska bli såååå kul och jag längtar tillbaka till Camden så de får säga vad dom vill mina medresenärer, till Camden ska jag oavsett :) Camden Market - sååå himla häftigt! Ja sen ska det väl bli pub, shopping och ja gud vet allt! London beware - here we come!

 
Sen blir jag hemma ett par månader igen innan det är dags för nästa äventyr som då kommer att företas i New York!!!!! OMG fattar ni??? New York i juni liksom - jag kommer nog kanske eventuellt inte hem igen tror jag. Det ska bli såååå häftigt.

Men grattis då -kidnappning på G och du vet ingenting ....
Ja och så om inte det vore nog så har jag fått ett till reseledarfixaruppdrag till, bara så där... Jag ska tydligen anordna min egen kidnappning och resan ska då visst kanske eventuellt gå till München. Det blir ju spännande, jag ska alltså arrangera min egen kidnappning till Tyskland som var tänkt att bli en överraskning och 50-års present till mig. Ja förutom att jag har dom bästa vännerna så ser ni ju att jag även har dom KNÄPPASTE vännerna också <3 Mina vänner: AJ LAVV JO ÅL!

På stickfronte
n
Men minsann har jag inte hittat en garnaffär i Brooklyn som jag bara MÅSTE besöka när jag ändå är i stan, New York alltså.... Där finns det porr porr och porr, give it to me baby aha aha...  garnporr is the shit.

När jag kommer hem från Dominikanska ska jag tillbringa en helg med kvinnan i mitt liv i Stockholm, jag tror faktiskt att vi inte ska gå på garnmässan den här gången heller, vi ska nog göra en massa annat kul istället när vi ändå inte ska dit. Eller en massa och massa, vi ska väl helt enkelt friskvårda oss genom ligga på golvet och nästan döööö av asgarv. Eller så kanske vi ändå går på den där mässan och bara är väldigt omogna och ligger där och dör istället, vem vet?

jaaaaaaaa köpstoppet finns inte längre!
Vi har belagt oss själva med köpstopp på garner och annat inom stickningens värld... VARFÖR dååååå undrar jag bara? Nej det finns baske mig ingen anledning eller ens en hållbar motivering till att ha ett köpstopp har jag kommit på. Så igår fick det vara nog, då kunde jag minsann inte hålla fingrarna i styr längre, det var t o m så illa med mitt begär att jag beställde via mobilen på väg hem från en tjänsteresa... oops nu rodnar jag, men alltså, jag kunde inte vänta till jag kom hem. Ja och så tänkte jag att jag får väl smyga lite då så att Lotta inte får nys om det på en gång och vad får jag för meddelande från henne då???????:
"Sitter i bilen på väg hem och så bara av en händelse så råkade jag klicka hem en härva Plucky...!!!!!" skriver människan hahahahahaha vi är ju själsfränder på riktigt. Jaja nu är i alla fall det där fjantiga köpstoppet officiellt upphävt, så att en härva Plucky Feet blev det och idag vart det en SOCKBOK till, jag har bara typ 100 st sen förut och alltid behöver man nån ny i alla fall. Ni vet väl hur det var med Flirtige Knut och hans behåar... ja typ så är det med mina sockböcker he he, då vet ni ;)

 

"Den som aldrig gör en dårskap är inte så klok som han tror"

3 kommentarer:

 1. München....hade jag ingen aning om...moahahahahahaha!!!!!!
  Ha en underbar resa nu så ses vi bland garnhärvorna sen då
  å du, jag köpte oxå sockboken....bara så du vet :)

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får en härlig resa även om jag är övertygad om att vi skulle kunna erbjudit den lika snabbt ;-) Vänligen Stefan, Ticket.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha, tack för det Stefan på Ticket, ja det är jag övertygad om att ni hade kunnat, jag har bokat genom er vid ett flertal tillfällen tidigare och alltid varit nöjd :-)
   Vad kul att du skrev :D
   //Reidun

   Radera