lördag 21 april 2012

Nördig - jag? Javisst!

Idag frågade Dessi mig om vi är nördiga som har fastnat så totalt i garn-, mönster-, och stickträsket! Mitt svar på frågan är JAAAAAAAAA!!!! Jag ÄR nördig och jag VILL vara nördig för jag tycker att det är så himla kul!


Jag ÄLSKAR att shoppa garner, mönster och allt annat som hör till, det ÄR kul att titta på vad andra gör och bli inspirerad av dem och det ÄR helt underbart att få hem garner och klämma och känna på dem och bara få njuta av dem. Dessutom har jag fått många nya vänner tack vare detta intresse som nu nått en nördnivå - så JA jag är en nörd och det är jag glad för!


Förra helgen tillbringade jag med en av dessa vänner,nämligen Lotta! Hon är inte klok på en fläck, eller jo det är hon visst det, väldigt klok t o m. Men hon är helt galen och det älskar jag, jag tokskrattar mest hela tiden. Helgen var så himla toppen, vi skulle göra så mycket, det slutade med att vi inte gjorde så mycket, men det vi gjorde var det vi VILLE göra.

Vi pratade, vi åt, vi drack, vi skrattade och vi stickade, en dag tog vi oss t o m utanför dörren! Jag var och är i stort behov att bara få vara och det fick jag verkligen, tillsammans med Lotta - det kunde inte ha blivit bättre! Jag säger det igen - jag har de bästa vännerna - jag hoppas att jag är en lika bra vän som de är!

Wilshire
Jag började ialla fall att sticka en sjal, Wilshire, den stickar jag i ljus turkost Rialto Lace från Debbie Bliss. Sjalen är jättefin, men jag är lite missnöjd med färgen, den är för blek för min smak- så denna sjal får helt enkelt flytta till nån annan när den är klar!Det här läckra knallorangea garnet från Arwetta skall bli ett par - i mitt tycke- supersnygga sockor till min dotter. Sockorna heter Shurt´ugal och beskrivningen finns i boken Socktopus. En socka med ett snyggt strukturmönster och en läcker häl, den stickningen ser jag fram emot!

Men innan jag börjar på något nytt ska jag göra klart sjalen och sockorna Faux is Fair. ...eller hmmm ska jag det.. nej så där bestämd kan jag baske mig inte vara - lika bra att erkänna det på en gång. För det är nämligen som så att jag ska - NU RODNAR JAG - shoppa loss lite nu direkt när jag slutat skriva här...

Jooo det ÄR sant, för jag har sett ett garn som jag bara MÅSTE ha, och ett mönster oxå, eller egentligen flera mönster, nej hörrni bäst jag slutar nu...

"Livet är en labyrint, man måste gå vilse några gånger innan man hittar rätt"

3 kommentarer:

 1. garnnördar är vi många ;-))))

  SvaraRadera
 2. Jaaa vi gjorde det vi helst ville göra......bara vara
  och det är sant Reidun jag är inte klok på en enda fläck...
  men det underlättar...så nu packar jag garnpåsen med nystan
  och en stor portion skratt så 'dukar' jag upp när vi ses på tisdag
  Kramizzzzzz

  SvaraRadera
 3. Ja kan sälla mej till skaran nördar, finns inge bättre än å hitta nåt läckert garn...fast man har 1000 projekt som väntar.
  Ingen katalogisering här inte ...hehehe

  Kram !

  SvaraRadera