torsdag 5 april 2012

Frestelser...

Många sorters godis finns det ju...
Lite bloggtorka har det allt varit ett tag men som jag brukar säga: plötsligt händer det :-)

Det händer mycket i tillvaron nu, både positiva och negativa saker - en sak är säker det suger energi - så pass att det inte funnits nåt över till att skriva här på ett tag, men nu så, I'm back on track!

Vårkoftan - snaaart klar
Nu är jag snart klar med lillesta vårkoftan, och jag längtar tills den är klar för sen - SEN - ska jag börja med sockor! Ååå vad jag längtar :-) Den som väntar på nåt gott väntar alldeles för länge tycker jag!

Min senaste kärlekshistoria: Arwetta - hallonrosa, chockrosa, turkos och jeansblå och Zauberball
Jaaaa jag har shoppat sen sist - superfina markörer har inhandlats och värsta läckraste garnerna från Danmark - så nu jag är så där tokkär igen. Dessutom inhandlades Addi Click- stickor, det ska bli kul att testa!
Alltså tänk vad mycket positivt det här garnknarkeriet för med sig - jag är ju nästan jämt nyförälskad ju och hur härligt är inte det så säg?

mm, så är det!
Vad det gäller koftan och det, inom kort, framtida sockprojektet så är jag så djupt imponerad av min egen karaktär den här gången - jag tar fram sockmönstret, jag klämmer och känner på garnerna och funderar på vilket jag ska välja och det är såååå nära att jag ska börja sticka, MEN då tar jag mig själv i hampan och säger till mig själv att - aj aj aj lilla gumman en sak i taget, koftan först, sen sockor. Och vet ni - jag är så himla duktig och gör som jag säger! Belöningen kommer att bli sockstickningen och en sjalstickning - SAMTIDIGT -lite wild´n crazy får man allt vara då eller hur?

Många häxor är vi...
Jag är så glad, jag är minsann med i bästa Facebookgruppen ever: Kofthäxorna, den är så himla bra, en stämning som inte går av för hackor, ödmjuka men superduktiga och inspirerande stickerskor som gärna delar med sig av sina kunskaper och sina "brister",  det är massor av glada tillrop och hejaheja - kul! OJ, det blev nästan lite hallelujamoment över den rosen - men jag tycker det är så kul där så det bjuder jag på.
Sommarens höjdpunkt?
Jag måste få berätta om att det finns ett embryo till lite vilda & roliga stickplaner för sommaren - det kan bli en Jämtlandsresa med inslag av stickläger, studiebesök på Åre chokladfabrik, tokshopping i garnbutiken Kaki, Jämtlandsull måste förstås avnjutas, en avstickare till Trondheim för MERA garn-tok-shopping - alltså låter det kul eller kul? Spa, badtunna och whisky kan blir ett stående inslag! Mäh - nu känner jag att det är inte ett embryo längre - det är ju ett måste!!! Ett garanterat stående 100%-igt inslag kommer att tokskrattandet att vara....

"Det är lättare att veta hur man ska gå om man vet vart man är på väg."

8 kommentarer:

 1. Va´ duktig du är som inte har börjat på sockorna än. Jag ska inte sticka mer på mina förrän barnjumpern är klar... försöka i allafall.
  Håller med dig Kofthäxorna är bara bäst.
  Det låter som du ska ut på en toppenresa.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Kul att du gillade min stickförvaring!
  Tyvärr har jag inte riktigt tid att sy på beställning just nu, men tack för att du frågar!
  Om jag syr någon fler kan jag höra av mig...
  Har planer på en liten webshop så småningom, så kanske dom dyker upp där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, då ser jag fram emot det då! och hoppas förstås att du syr fler :)

   Radera
 3. Du får inte åka på studiebesök utan mej !!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såklart inte Lotta, det blir ju inte 100% kul om inte du e med!!!!!

   Radera
 4. Ja, den resan låter kul och intressant!
  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 5. Låter ju väldigt spännande å kul !!

  SvaraRadera