måndag 11 juni 2012

Jamen då så...


"Du är en glad och utåtriktad människa som älskar livet. Bäst trivs du på resande fot, där det händer nya spännande saker. Du är en äventyrare. Rädsla och blyghet lider du inte alls av. Du tar emot utmaningar med öppen famn. Du avskyr regler och rutiner och gör allt för att bryta mot sådana. Frihet är det viktigaste för dig. Du har lätt att få kontakt med människor"

Jaha, ja men då så... då vet jag

Jag upptäckte att det fanns grejer jag behövde, jag har inte vetat om dem förut och därmed inte vetat att jag behövde dem, men nu vet jag! Som tur är ... annars hade jag ju missat dem!

Jag har blivit med kaffebryggare med kvarn, den programmerar jag att starta på morgonen så att kaffet numera är FÄRDIGT lagom till wake-up-time! Fatta va lyxigt det är att vakna till doften av nymalt och nybryggt kaffe - MUMS!

Fast det var en sanning med lite modifikation... den maler INTE tyst, så man vaknar inte utav den underbart goda doften, - näe man vaknar snarare av det förbannade oljudet... Men det är det på nåt sätt ändå värt för det blir sjuuukt gott kaffe! Jag vill ju ha kaffe "the Italian way", dvs hett och starkt värre, och det får jag nu!

garn, garn och garn...
Ofärgade garner och färg att färga dem med har jag inhandlat - ska ju bli sååå roligt att experimentera - jag tror det är frisören i mig som vaknar, att färga hår var det roligaste jag visste. Färgkunskap handlar mycket om kemi och det tilltalar mig mycket.

Jag har fått en hel del tips från Viola som jag handlar garnerna av och som är superduktig på det här! Så att jaa... det har jag handlat nu då, färger och garn, jag som inte behöver en endaste liten garnsnutt till. Eller vadå... behöver man inte alltid en garnsnutt till?

April Shawl
På stickorna har jag just nu April Shawl som jag stickar i Malabrigo - kommer att bli super hoppas och tror jag.  Lite pärlor ska den få också - kommer att bli snyggt!

Ginkgo
Min Ginkgo är på blockning, den blir liten men otroligt naggande god - älskar garnet som är från Viola Schavon, Hon har så himla lyxigt härliga garner, har ni inte testat dem, så MÅSTE ni göra det nu - jag är dödligt förälskad i dem.

Ja, nä men annars så... sommaren då? Jag vill kunna vara ute i värmen och ta ett glas iskallt gott vitt vin, inte som nu sitta inne och kura och dricka hett kaffe för att värma mig - i juni - hallå!!!!

Snart bär det av till huvudstaden igen för tokroligt umgänge med galna Lotta, hon är bland de galnaste, varmaste och bästa människor jag känner så det ser jag fram emot - MYCKET!

...
Utöver mina barn, lilla hjärtat, Marie, kollegor, chef och ett - hemligt ;) - glädjeämne i tillvaron så hade denna vårvinter, utan Lotta och Dessi  kunnat blivit en riktig mardröm. Men tack vare deras sjuka humor, ironiska, småelaka, välmenta, varma och kloka kommentarer och ord på vägen så har jag överlevt och jag har överlevt med god marginal! De betyder så ofantligt mycket för mig - dom där häxorna!

"Endast dina verkliga vänner talar om för dig när du är smutsig i ansiktet."
3 kommentarer:

  1. You touched my heart ♥

    SvaraRadera
  2. Det där horoskopet stämmer väl precis! Och den där tukosa sjalen såg jag på Ravelry och måste kolla upp så det mönstret finns i min pärm nu. Visste inte att det var din!
    Ha så kul nu i huvudstaden och hälsa Lotta.

    SvaraRadera