fredag 28 september 2012

Howdy folks!

Amerikastickning ska det bli i massor!
Ja men då blir det ytterligare ett spännande stickevent over there då, det är ju helt otroligt fantastiskt hur jäkla lyckligt lottad jag är!!!

New York here we come!!!
VKL i New York, ja jag har förmånen att få åka dit i januari på detta event ytterligare en gång men nu på Manhattan - jag nyper mig nog i armen minst en gång om dagen i alla fall för att förstå att det är sant!

PS VKL = Vogue Knitting Live DS

OJ OJ... ;-)
Jag ska gå där bland skyskraporna och bara glo ögonen ur mig på gula taxibilar, snygga amerikanska Marlboro-män :), Central Park, Empire State Building och jaaa men herregud.... jag kan ju inte räkna upp allting här. Mycket pubhäng och stooora portioner med amerikansk mat ska det väl också hinnas med att bli hoppas jag. Mitt på Manhattan ska vi bo, jag och Lotta!

Chicago - here we come!!!
Men först blir det Chicago nu snart, knappt en månad kvar nu!!! Mailar och twittrar med likasinnade nu som ska dit på VKL. Det är ju så himla kul, massor med kvinnor från alla möjliga länder - vi har en dejt 26 okt i stora loungen där VKL går av stapeln! :)
Jag ska till att börja förbereda sånt som jag ska ha med till klasserna jag anmält mig till, det är en del hemuppgifter att göra innan.

Med till Chicago kommer jag att ha det bästa resesällskapet - nämligen mina 2 vuxna söner - hur himla fantastiskt underbart är inte det då? De ska dock inte gå på något stickevent :) Men vi ska göra Chicago tillsammans dom och jag!

OJ OJ OJ, igen, han är i Chicago oxå:))
I Chicago ska jag oxå ha fullt sjå med att glo ögonen ur mig på Sears Tower, Millennium Park, amerikansk fotboll, käka på am diner, snygga amerikanska Marlboro-män . ja men guuud dom finns väl där oxå eller... :) och dessutom måste vi faktiskt göra en historisk och patriotisk vända också...

svenskbygder..
  


Chicago var faktiskt Sveriges "andra stad" en gång i tiden, därför måste vi ju bara besöka Andersonville och i alla fall kika lite, men nå köttbullar och grejer blir det inte!!! Där går gränsen!
Nä minsann, för i Amerikat ska vi äte god, fet och MYCKET mat, dricka blaskigt kaffe och smarrig Jack Daniels! Så får det bli!

På stickfronten
Ja men nästan fullständig torka fortfarande, absolut inget att rapportera TYVÄRR, vi får helt enkelt återkommas om det :-)


Gör man inga fel, gör man förmodligen för lite (så det så)
-
Kan, vill och vågar1 kommentar:

  1. Lite körigt med alla resor....men livet är till för att levas !

    SvaraRadera