måndag 22 oktober 2012

Made by me

Imorgon bär det av...
Nuuu packar jag inte för en vecka i Chicago, nä för jag gör allt annat istället - hmm. Inte helt lätt att packa ändå så, när temperaturen kommer att variera mellan 3 och 21 grader under vår vecka där! och det blir säkert lättare ju mer jag skjuter på det... moget värre :-)

OCH det var visst nåt som skulle förberedas hemma, dvs stickas, inför 2 av klasserna jag ska delta i, vilket jag helt förträngt, så just nu packar, stickar och virrar jag runt samtidigt. Håhå jaja - jaja det blir säkert bra i slutänden det med, brukar ju bli det för det mesta.

OCH till råga på allt så kom det en ny stickbok i brevlådan idag... så att jaaaaaaa jag kikar i den också, och blir inspirerad så här mitt i kaoset... Men ojojoj det blir nog en låång paus i packandet och stickandet, tur natten är lång. Jag är ju så kär i alla mina stickböcker, ja egentligen är jag ju det i ALLA fina stickböcker som finns som jag inte har köpt än men ska köpa. Inte nog med att man blir otroligt inspirerad, dom är ju apsnygga i bokhyllan också ;)

Nu jädrar ska det stickas på amerikanska!!!
Klasserna jag ska gå i Chicago, det ska bli sååå himla roligt. De är på riktigt avancerad nivå, så vi får välan se... Men utmaningar är till för att antas så det är väl bara att kasta sig in i det och ge järnet, ha mål i munnen och bara ösa på då.

och när det har stickats ska det visas upp oxå!
När jag kommer hem från Chicago är det dags för konstutställning! Jag ska få ställa ut mina stickalster, och det ska ju bli så himla kul! Jag känner mig himmelens smickrad och stolt över att ha blivit tillfrågad.
Jag har en tanke och plan för hur jag vill ha det, men eftersom jag är jag och väldigt ofta ute i sista minuten så... tar jag tag i det lite senare he he.

"Varje människa är tokig på sitt sätt!"

8 kommentarer:

 1. Bra ordspråk det där! Och, jag ÄR avis, bara att erkänna! Men njut nu i fulla drag det är du värd och ha det så jättebra. Och kom ihåg nu att jag vill titta på dina garninköp och alster när du kommit hem. Garn ända från Chicago...
  Trevlig resa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!!! Det ska jag njuta och ha det bra och shoppa och... Jag lovar, jag ska visa allt allt allt :)

   Radera
 2. Lycka till med allt
  jag kommer sakna dej massor ♥

  SvaraRadera
 3. Lycka till! Hoppas du hittar mycket garn som du kan ta med dig hem. :)

  SvaraRadera
 4. Hej
  Hittade hit när jag googlade "packa för en vecka". Vi flyger till Chicago på lördag! För första gången i mitt liv :-)
  Stickar inte själv, har en duktig mamma vars stickor klingat i tv-soffan under min uppväxt. Mysigt och hemtrevligt ljud.
  Hoppas att du får en härlig resa!

  SvaraRadera
 5. Hej
  Hittade hit när jag googlade "packa för en vecka". Vi flyger till Chicago på lördag! För första gången i mitt liv :-)
  Hoppas att du får en härlig resa!

  SvaraRadera
 6. Vor ju spännande å se din stickutställning ! Men nån gång så kanske d kan bli av ^^

  SvaraRadera