torsdag 3 april 2014

Oj nu igen...


Joråsåatte...
Så är då mitt eget dårarnas paradis ett faktum, jag ska ge mig på Tjejklassikern OMG fattar ni? Jag fattar ingenting jag!
Hur är det möjligt, man frågar sig gång på gång lalala...
Skidor är inköpta och anmälan till Tjejvasan 2015 är fixad, så nu blir det att hoppas på tidig och mycket snö kommande vinter - håll nu alla tummar för det.
Wtf var det verkligen JAG som sa det där?

Anmälan till Vansbrosimningens Tjejsim och Lidingöloppets Tjejlopp är också kirrad så att det är väl bara att kasta sig ut i Västerdalälven respektive Stockholmsterrängen då.

När det gäller Tjejvättern så har jag velat fram och tillbaka tills nu då jag var lite osäker på om jag skulle ta den i år eller vänta till 2015 och låta den bli det avslutande loppet i min klassiker. Men så sent som igår kom jag ju på att det kanske inte är så vettigt att ta Tjejvättern i år.

New York - here I come!
Jag ska ju för guds skull till New York och springa Tjejmilen där en vecka senare! Och det vore ju himla trevligt eller åtminstone ganska skönt att kunna sitta ner i flygplansstolen heela vägen över Atlanten utan ÖMMANDE och SÅRFRIA rumpskinkor... eller? Och att kunna springa en mil i ett förmodligen mycket varmt New York med PIGGA ben...eller?
Herreguuud hur velig är inte jag då... jaja det finns ju tid kvar att fundera ett litet tag till.

Alltså:
2014: Tjejvättern, Tjejsimmet och Lidingö Tjejlopp
2015: Tjejvasan
eller 
2014: Tjejsimmet och Lidingö Tjejlopp
2015: Tjejvasan och Tjejvättern

Mycket tjej det blev där  - vilket ju måste betyda att jag är tjej än trots att jag numera är 49,5 + ;) Tjej låter ju onekligen roligare än tant...

Springa springa spriiingaaa
Ja och så blir det Midnattsloppet och Tjejmilen i Stockholm också - hur blev det så här då? Jag bara undrar...

Den här fick jag av kvinnan i mitt liv - Lotta - sist vi sågs <3
Ååååå jag har faktiskt haft en helg med världens bästa Lotta sen sist också! Vi gick minsann inte på någon garnmässa den här gången heller, precis som vi inte hade tänkt heller faktiskt, nä för vi hade världens bästa kvalitetstid tillsammans istället. Som jag hade längtat efter människan och som jag längtar nu igen.

Du och jag Lotta...
Det är prat, kaffe, oceaner av tokskratt, lite vin, en och annan irish coffee och stickning som står på agendan när vi ses, jag älskar varje sekund. Energigivande som tusan är det trots seeena nätter och ganska tidiga morgnar. Vi försöker vara sociala med övriga Lotta-familjen lite mellan varven men för det mesta så ser vi till att tillbringa tiden ensamma hahaha, det är nog bäst så för alla parter tror jag. Jag är ganska säker på att hennes äkta hälft är inne på helt samma linje där. En dos av oss två behöver kanske inte vara så stor för att man ska vara nöjd ett längre tag sen :) Nu ska vi snart bli lite halvsambo mellan varven och fatta hur bra det kommer att bli då - jag längtar!

Finaste trappan
Han har testat den...

Trappan... ÄNTLIGEN är vår livsfarliga trappa upp till andra våningen utbytt! Numera står finaste spiraltrappan i hallen. Och inte nog med att den är sjukt fin, den är "fööön" också. Älskade lillfisen har varit här och provgått, provsuttit och känt på varenda pinne i räcket och trappan var minsann både jättefiiin och jättefööön, med beröm godkänt alltså. Nu går han obehindrat både upp och ner i trappan utan att man behöver vara livrädd. Nu ska bara älskade lilla minifisen också lära sig att man inte springer upp och kastar sig utför, så sen så... :-) 

Dessutom har jag ju en snickare som inte är omöjlig, och därför inte heller tycker att jag är dryg med mina önskemål - eller ja åtminstone säger han då så... - vilket innebär att jag fick en rund öppning till trappan på nästa våningsplan - det är ju sååå kanoners. Nu är det bara resten kvar som nytt golv, nya tapeter, en takkupa, en stoooor altan ut mot sjön, ja och så nån miljon pengar till förstås...

På stickfronten

Teststickarobjektetsomjagnumeraavskyr
Teststickning pågår... meeen hur många gånger ska jag begå misstaget att göra grejer på "beställning"???? Det såg så bra ut och det verkade så roligt, men efter att ha stickat fel 450 tusen gånger så har ju jag lackat ur för länge sen. Är det första gången det händer? Nej!! Andra? Nope!! När ska jag lära mig? Vem vet inte jag, vem vet inte du... na na na
Ja inte blir det då två sockor teststickade, det blir bara EN sen ska jag fasiken börja på något nytt!

Nästa projekt blir: chokadbrunt+himmelsblå= SNYGG KOMBO
Under tiden som jag stickar på ett NYTT&ROLIGT och BRUNT&BLÅTT projekt ska jag nog fnula på den där dregelfina koftan, om jag ska kasta mig över den eller hur jag ska... Dessutom får det bli ett litet hemligt men superkul sidoprojekt. Jag har en hemlis som jag bara väntar på att få berätta för hela världen snaaaaart, när man blir lycklig vill man ju dela med sig, eller jag vill då det i alla fall. Och nu är jag lycklig så att... snaaart kommer det :)

"Jag visste inte att det var omöjligt, så jag klarade av det."
2 kommentarer: