måndag 9 juli 2012

Jag sa att jag ville och nu ska jag!

Ibland är jag modig, ibland inte - som det mesta andra här i livet så är även det relativt. Vad är det att vara modig? Att göra "förbjudna" saker, att våga ta ett litet steg åt ett visst håll som man gruvat sig för länge länge, att våga ge sig ut på äventyr, att börja en ny tillvaro, eller kan det t o m vara så att det är att våga testa en helt ny färg på skorna, att avvika från det man vanligtvis gör?

Som sagt, allt är relativt, för mig är att vara modig att våga ta ställning, våga stå för saker och ting även när det hettar till. Vad vill jag säga med det då? Jag vet faktiskt inte, jag bara ville säga det!


En kär person i min närhet lider av social fobi - i mina ögon är denne så himla modig varje dag! Jag tror faktiskt inte jag känner någon som är så modig. För det krävs massor av mod, kraft och styrka att klara av det vardagliga i livet när man är i den situationen! Jag beundrar!!!


Chicago - Sveriges andra stad!
Yääääääy - plötsligt händer det - Chicago here we come!!!
Lite modig kände jag mig allt när jag bestämde mig för att jag skulle åka oavsett om jag fick resesällskap eller inte! Man jag hade bestämt mig och nu är det bokat och klart också. Det ska bli så jäkla häftigt. Resesällskap har jag också fått - det bästa!!! Det stora stickeventet får jag uppleva på egen hand, men för övrigt är vi en lite minitrupp som ska uppleva den här staden tillsammans!


På stickfronten just nu


Kauni
Garn - Kauni - mumsgarnet . jag har köpt meeeeeeeer! Inte för att jag behövde mer utan för att det finns så många fina färger som jag förälskat mig i, och nu bor dom hemma hos mig, aaahh. Jag har köpt av Lotta, den kvinnan kan göra mig lycklig hon ;)


Wollmeise

Wollmeise - detta underbara garn - bara shoppingen i sig är ju ett sant nöje. Det är ju som ett lotteri om man ska hinna med och få något eller inte. denna gång lyckades jag, och hit har det redan kommit och nu ska det faktiskt skickas vidare till nya lyckliga ägare.


Sweet Caroline

April shawl
Sweet Caroline och April Shawl, nu blockade och helt klara - gud va seg jag är jag veet!
Caroline är stickad i det ljuvligaste av ljuvliga garner från Viola Schavon och April Shawl i Malabrigo sock, också det ett härligt garn.


Farmer McGregor
Det kom en sockstickning emellan - jag formligen älskar ju att sticka sockor! Nu har jag stickat Bondesockorna - Farmer McGregor - mönstret hittade jag i min porrbok Socktopus. Det är tredje paret jag gör ur denna bok. De är stickade i ett melerat garn från Manos silk blend, oj oj oj, åter en ny kärlek. Vilket garn säger jag bara!


...som muren
Jag skulle ju börja med en hemligstickning oxå, efter att ha velat FÖR länge och väl så är jag nu igång med den också. Det blir ett roligt projekt - och det är ingen idé att ni frågar - jag kommer inte att yppa ett ord! Mina läppar är förseglade!

"Mod är att göra det man inte vågar"

6 kommentarer:

 1. Skall du till Chicago på stick-event !!?? Oaow !!D låter fantastiskt trevligt !!
  USA verkar ha väldigt mycke läckert i garnväg...har skickat efter lite därifrån ^^
  Du får väl ha största väskan tom när du åker dit =) Va sköj !!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag ska ha med mig stoooora väskan!

   Radera
 2. 'hemligstickning'.... nu blir jag nyfiken !!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men Lotta!!!! Det var ingen idé att fråga sa jag

   Radera
 3. Spännande med Chicago! Säjer som ovanstående: Ta stora väskan med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jättespännande och häftigt ska det bli!

   Radera