tisdag 16 juli 2013

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej....!

Men hallååååå, nu är det väl nästan fullständig jäkla kris på riktigt!
Mina sockor, mina finaste finsockor i finaste blåaste färgen som jag stickar på till mig själv för en gångs jäkla skull och som jag tänkt ha i mina svarta kängor i höst, det som skulle bli så fint och så fränt... garnet räcker för ju för guds skull inte! Fy f@n vilket j@v/a skit!

Jomenvisst, VAR DÅ? Ska jag ringa högskolan Dalarna kanske?
En och 3/4 socka är gjord, garnet är inhandlat från England och just min färg finns inte att få tag i nu - jag är såååå sjukt klantig och har räknat fel på garnåtgången som den ingenjör jag är.... Nån borde ju ha underkänt min ingenjörsexamen, ja jag har t o m en teknologie kandidatexamen tack vare att jag läste extra mycket matematik.... Till exakt vilken nytta då undrar jag nu när jag sitter här med min en och 3/4 socka. Jag hade baske mig kunnat sparat X antal pengar i studieskuld! Money for nothing liksom... CSN släng er i väggen, ja och Högskolan Dalarna kan hänga på tycker jag... lite skönt att skylla på nån annan! Det underlättar något även om det är väldigt långsökt att skylla på "nån annan" i just det här fallet. men som jag brukar säga "om viljan finns..." he he.

Neeeeeej!!!! Att vara tyst kan ibland vara VÄLDIGT klokt!
Min äkta hälft försöker peppa högljutt och entusiastiskt och exakt vad säger han då????
"Gör den andra sockan mindre"!!!! I nöd och lust hette det visst den där dagen vi gifte oss och just nu är det väldigt mycket nöd kan jag ju säga... GÖR DEN ANDRA SOCKAN MINDRE!!!! Hallååå! jag kan ju amputera foten också så får jag till och med garn över. JUST SAYING...

"Ibland gör hjärtat något utan att fråga huvudet"

2 kommentarer:

  1. Hmmmm!!! Det skulle kanske gå att lösa! Ska vi labba lite med garnfärger nån dag kanske? Jag har blått både av det ena o det andra. Men inget sockgarn och hos Viola var det slut för tillfället, men hon får nog in snart.

    SvaraRadera