onsdag 24 juli 2013

Varför kan jag inte få det jag inte har?

minst sagt...
Jamensådärdå, bilen på verkstad IGEN... så då får man väl dricka SPRIT?!? Eller kanske kasta ur sig ett primalskrik, eller i alla fall kasta ett garnnystan eller vad som helst som kan lindra lite. Maken håller på att kissa på sig av skratt och tycker det är kul och spännande att va gift med mig... Själv tycker jag inte det skulle vara ett dugg kul eller spännande att vara gift med mig, snarare lite småjobbigt... Tur att han tycker det kanske, det underlättar väl för honom att han tar det så :-)

Jamen allt är faktiskt relativt ;)
HÅRET.... Har varit på G ett tag nu, och som jag våndats eller snarare som jag velat! Ska det av eller ska det vara kvar? Det var långt, tjockt, mörkt och lockigt, och då är ju önskemålet såklart kort, blont, tunt och rakt, nja inte riktigt men nästan... Som sagt varför kan man inte få det man inte har... ibland i alla fall?

jag tycker att jag bara kan få det jag önskar...?
Det finns ju mer saker här i livet som jag vill ha men som jag inte får så där utan vidare i alla fall - och exakt varför ska det vara så svårt? Kan vi bara göra det enkelt och låta mig få som jag vill utan en massa krångel så skulle jag vara evigt tacksam - ja ett tag i alla fall... som vanligt är det ju som så att den som väntar på nåt gott väntar ALLTID för länge!

mmmmmmmmmmm
Annars är det finfina dagar nu, gud va det inte händer mycket och det är så himmelens skönt och nödvändigt. Bara lugn och ro och helt oplanerade dagar - som jag njuter av det!

Fjällröding med färskpotatis på Söder
skumpa med ungen <3
Bl a nya jeans ;)
Jag har varit på dejt med konditorungen i Stockholm - som jag längtar efter henne mellan varven!! Det där med navelsträngen är inte helt enkelt alla dagar faktiskt. Nåväl, vi käkade massor av god mat - jag tror vi var konstant proppmätta faktiskt :-) annars tog vi det mest lugnt och bara njöt av sol, värme och titta på människor, vi hann såklart med lite speedshopping också. Vi höll oss på Söder, den absolut charmigaste delen av vår hufvudstad om jag får tycka.

men hallåååå!! ROBBIE WILLIAMS - SAY NO MORE!!!! Jag dööör, jag är kärare än nånsin. Vilken man!!! Och vilken konsert i ett varmt och somrigt Göteborg, kan det bli bättre? Jag + 61 400 andra människor på Ullevi - helt underbart! Den bästa bonusen var att jag fick träffa en av mina bästa vänner någonsin igen - helt underbart härligt! Som vi pratade, och hur mycket hade inte vi att säga varann efter alla år - hur mycket som helst faktiskt!

På stickfronten
wiii - dom blev klara till slut!
Magnus, min allra allra bästa vän från tiden på Högskolan, hörde av sig och erbjöd garnlangning från London när han läst om mitt garndilemma - vilka fantastiska vänner jag har!!! Nu kammade han noll men ändå... han frågade, han letade, han tog sig till en garnaffär jag tipsat om och han brydde sig - jag blir rörd av sånt! Nu löste det sig och sockorna blev klara i alla fall - nya höstfavvos för mig!

Fy farao såååå söööt!
Senast har jag haft en liten sjukt söt klänning på stickorna, den är alldeles precis klar. Klänningen är rostfärgad och stickad i Hazumi från Nyansera - ett härligt garn. Ränderna gjorde jag i Malabrigo Sock i en varm rödbrun nyans - hä ser gäle bra ut so far faktiskt.

Nästa projekt?
Härnäst blir det nog en randig kofta i de superklatschiga färgerna blått och grått - boooring boooring? Näe fräscht fräscht blir det :-) tro det eller ej! Den ska stickas i ett för mig nytt danskt garn från Holst Garn. Sen ska det göras en klänning till, till lilla prinsessan Anna snart 2 år, den gör jag i grått och lime - FATTA vad snygg den färgkombon är!

"För att komma till källan måste man simma mot strömmen"

1 kommentar: