tisdag 9 juli 2013

Tysk vs fransk porr 37-0

mmmm Wollmeise
Ja jäsiken, minsann kom det inte en laddning porr i brevlådan idag också! Tysk porr, en av alla mina passioner, kan nog nästan vara den största av dem alla, nämligen Wollmeise som jag bara älskar hämningslöst, så nu äre kläm kläm och känn känn och klappa på garnerna mmmmm. En riktigt mörk violett, en knallturkos och en härva rost-orangemelerad.

Just saying...
Jag tänker förresten inte gradera min passioner, jag har många och varierande passioner och de är mig kära allihopa så... njutningsfulla som sjutton :-)

Ja när man inte handicraftar IRL då får det bli Handcraft med Lotta i flytande form - sjukt gött
Meeeeeen igår kom väl storstadsborna på en snabbvisit, så himla kul och så välgörande för själen. Lotta min bästa vän som jag i princip inte kan leva utan tror jag, en ren och skär glädjekälla, en sjukt duktig stickerska, en otroligt varm människa och den absolut galnaste kvinnan jag känner. Vi siktar på ett gemensamt boende på Manhattan i sinom tid, det ser jag mycket fram emot! Vi har ju för guds skull varit där och rekat och jag är övertygad om att det är helt rätt för oss efter den resan.

Bossen - den lilla stadsbon
Jouissance français - tips från coachen...
Lillesta 08-vovven Bossen fick sig en duvning i livet på landet och jag fick en bra och mångberikande insikt hur bra en GPS med franskt tal är, väldigt bra för mycket..? Dominique i GPS:en det är grejer det, typ fransk porr... tror jag. Testa själva vet jag!


På stickfronten
 
Blått blått blått
Blå blå strumpor till mig :) i Sheilas sock yarn, färgen Mauve Sky från Fyberspates - helt underbart!
Rolig stickning och min favvofärg :) Blir bra det!


”Den som en gång smakat honung nöjer sig inte längre med socker”

2 kommentarer:

  1. Rörd till tårar....och nej, jag kan inte heller leva utan dej !

    SvaraRadera
  2. va goa ni e !!
    Såna vänner ska man vårda ömt !
    Själv ska ja faktiskt till butiken wollmeise till fredagen e d planerat ! ska verkligen bli intresant =D

    SvaraRadera