måndag 15 juli 2013

Ut ur garderoben

det är ju en himla tur det när jag är som jag är kanske ;)
Det är inte lätt när det är svårt och när det är lätt, för lätt, ja då söker man (man=jag) andra nya helst lite svåra och dryga utmaningar...Vad är det för fel på en (en=gissa vem) egentligen? Kan man (jag igen) kanske bara gilla läget och vara nöjd eller?

Lugn och ro är helt OK :)
Tydligen inte... min "obalans" i tillvaron ställer till det något mellan varven... och visst det kan vara charmigt med spontanitet och sånt men det finns väl gränser!!! Vad är det för fel på lugn och ro? Typ inget alls skulle jag vilja påstå... Summa summarum - SKÄRP MIG!

inte just nu då!
Jag tror att jag minsann att jag kan vara, om än tillfälligt, botad från mitt SSS ("Second Sock Syndrome - this is an affliction that prevents the victim from knitting the second sock of a pair" visst är det en underbar beskrivning av min sjukdom). Jag är för farao inne på mitt fjärde par (!) på raken nu där jag faktiskt stickat två sockor av varje par. Hur bra jobbat är inte det då, bara att njuta av en friskperiod och sticka på alltså.

men ALDRIG I LIVET!!
Vad det gäller klickfingret så har jag toppat formen nu tror jag, men herregud jag tror till och med jag har fått en förhårdnad på klickfingrets topp, då har man väl använt det väl eller hur? Den där förhårdnaden KAN ju vara ett tecken... typ arbetsskada? Och det är väl då man ska tagga ner och vila lite, rehabilitera fingret. Men det betyder ju att det är no no shopping på ett tag och hur ska det gå då? Jag är ju garngalen just nu så det blir svårt. Nääää, det där fingret får härda ut helt enkelt för än har jag mycket kvar på min önskelista.

ooops
När det kommer till ämnet garn som är my kind of porr så har jag kommit fram till och kan därför bara konstatera att den porren är gränslös och finns överallt och kan komma varsomhelst ifrån.

 
Den kommer från hela världen! Hur kommer det sig att man kan bli så förälskad i garn? Det är ju till syvende och sist ett material,en sak en tingest... Men ändock så kan då i alla fall jag bli förälskad i det. Gränslöst förälskad t o m, jag kan njuta så mycket av att bara titta på mina garner, känna och klämma på dem och fantisera om vad jag ska göra av dem. Somliga av mina garner får nämligen inte bli vad som helst kan jag ju säga - det är svåra beslut som ska fattas när det gäller dem, de utvalda. Det låter ju helt himla knäppt när jag läser vad jag skriver men, gott folk, det är dagens sanning! Men jisses, där kom jag ut ur garderoben rejält tror jag!

= mitt stickrum
Nuuuuuuuuuu har jag flyttat in i mitt stickrum och det är paradiset på jorden att få vara där! Det är inte alls klart så som jag vill ha det, men det är på god väg att bli och jag bara vill vara där 24/7/365 om året från och med nu - MUMS säger jag bara. Fatta vad jag njuter där, jag stickar, garnporrsurfar och poppar som bara sjutton och jag kan sjunga högt utan att nån hör hur illa det låter eller ser hur sjukt knäpp jag kan vara när jag håller på med mitt.
Robbie - MUMS... man får säga så faktiskt..
Högst på poppartoppen just nu är Robbie Williams, en livekonsert med honom som bara hjälper till att höja njutningen där i stickrummet, och MINSANN SKA JAG INTE OCH TITTA OCH LYSSNA PÅ DEN DÄR MÄNNISKAN nu när som helst - som jag längtar! Som jag längtat i många år att få se honom live och nu ÄNTLIGEN är det dags - suck vad lycklig jag blir bara jag tänker på det.

"Man skulle nog kunna bli botad från sina fel, om man inte trivdes med dem."
2 kommentarer:

  1. Herregud Reidun!!!! Du har väl nio fingrar till! Garnporra på du!

    SvaraRadera
  2. No shopping....det var väl inte riktigt rätt det där ???
    Har du glömt hur mycke' vi missade vid sista inköpsrundan ???????

    SvaraRadera