lördag 9 november 2013

Åh hur blev det så här då..


ähum.. hur tänkte jag nu..., tänkte jag alls?
Spontanitet i all ära, men ibland undrar man ju... Jag har kastat mig ut och sökt en utmaning, som om jag blir antagen ska utföra också SÅKLART, men nu så här några timmar senare så känner jag att, oops var det där så himla klokt då...? Eftertankens kranka blekhet eller hur var det nu han sa den gode Shakespeare???

KAN NÅN VARA MIN STOPPKLOSS IBLAND?


Jag ser, läser eller hör talas om nånting och så tänker jag att, jamen det där verkar kul DET MÅSTE JAG TESTA...
Min chef kallade mig en gång för kamikazepilot... för samma fenomen uppstår på jobbet... Jag säger JA utan att tänka efter alltför mycket. Men å andra sidan ska jag hela tiden tänka efter så skulle det inte hända så mycket nya saker i min tillvaro tror jag... Men man MÅSTE ju inte testa allt heller för den delen!

ja faktiskt...
Jaha, och här är jag nu... samtidigt så vill jag bli antagen för det vore en riktig utmaning och det gillar jag. Jag gillar att utmana mig själv och som sagt mål måste jag ha för att motivera mig och för att ta tag i och genomföra. Konstigt det där, men att jobba under press om det nu är tidspress eller andra krav underlättar, oceaner av tid och en massa valmöjligheter, som många gånger blir en möjlighet att välja de lätta vägarna, ger mig problem :) Är det en personlig egenskap jag har eller är det en mognadsfråga? Jag bara undrar..

På stickfronten
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jag har fått 3 nya stickböcker, sockor vad annars :) Åh, alltså jag dreglar för det är sååå himla mycket fint i dom och jag vill göra alltihopa. Speciellt en av böckerna är jag så sjukt dödligt förälskad i! OJ OJ OJ.
Sockstickarböcker - jag är så kär så kär!
Och jag har fått hem nya garner igen, SUCK jag är en lite lyckligare quinna nu. Bland annat Plucky, ni vet det där som var lite knepigt att få tag i, nu jäsikens fick jag hem två härvor. Gissa om jag ska klappa på dom länge och mycket, bara njuuuta av att ha dem i min ägo. Och, inte att förglömma, de gör sig så himla bra i garnskåpet!

Plucky från Amerikat
Posh Yarn från England

Overkneesockorna är riktigt på G. Ja äntligen så är en ena nu över knäet och klar, den andra är färdig till hälften. Mycket garn har det gått, och snygga blir dom. Det är konditorungen som ska ha dom så det är ju bäst att rappla på så att jag kan leverera dom snart nog.
    

Ett annat projekt har fått en omstart, det är en sjal som jag haft på beställning sedan länge, som jag somnat in på för att den var så trist att sticka, som jag förträngde att jag höll på med och har lyckats glömma bort den helt och hållet! Ända tills för en vecka sen när beställerskan ringde och frågade hur det gick!!!! Ooops, PINSAMT!!! jag tror min alzheimers håller på att utvecklas till oanade nivåer... Men fy gissa om jag skämdes, stackars lilla hon, så nu är det bara att ta tjuren vid hornen, bita i det sura äpplet, tiga och lida och sticka utav bara sjutton! Disciplin nu Reidun, disciplin!

"De dårskaper man ångrar mest i sitt liv är de man inte begick när man hade tillfälle."

2 kommentarer:

  1. Hej träffade på dig på Ravelry , så jag tittade in på din blogg . Trevligt ställe , blir dock lite nyfiken på vad din utmaning är ...fortsättning följer kanske ? fantastiska sockar !

    SvaraRadera
  2. Åh hej å hå....njutbar läsning
    och Du, vilken tur vi har som träffade Herr Plucky
    jag tror min hylla i skåpet är fyllt av detta underbara ...

    SvaraRadera