onsdag 6 november 2013

Det sa bara klick!


Men ååååh vilken bra dag jag har haft då, en bra start som blev en ännu bättre fortsättning och sen bara blev jättebrabättrebäst. Vissa dagar är bara så mycket bättre än andra, och tur är väl det för dom kan man ju leva länge på.

På stickfronten
Eller stickfronten och stickfronten, snarare garnfronten. Jag har köpt meeeera lyxfavvolyxgarn idag!!!
Klick klick
JAAAAA, jag vet att för mycket shopping inte är så himla OK och att det är "saker" jag shoppat och att saker är oviktiga men det gäller INTE garn, bara så ni vet. Fråga mig bara så ska jag ge en lååååång och utförlig förklaring på det :) Men alltså, det är baske mig lätt att förklicka sig, men idag var det ett bra klick! Eller förresten är det någonsin ett dåligt klick?
 
mmmm....
När jag och Lotta var i New York på Vogue Knitting Live så hittade vi ett garn som vi nog först tyckte var lite för dyrt för vad det såg ut att vara men vi ville ändå prova det - ja och vad hände sen då?????? Vi är addicted to it! Men herregud hur kan man bli så knäpp?

Alltså garnet finns bara i USA och man kan bara handla det online vid väldigt speciella tillfällen. De annonserar bara någon timme innan det är dags, sen när det är dags ja då är det bara att kasta sig över datorn och KLICKA utav bara sjutton. Det tar slut på 0.,00001 sekund de där garnerna, och bara för att man klickat och lagt det i varukorgen så är det inte förrän man kommer till att faktiskt betala det som man säkert vet om man fick det eller inte... Ja och NÄR tror ni de här speciella köptillfällena är då? Japp, typ mitt i natten svensk tid, vi ligger ju "några" timmar före USA så att...

moahahahaha
MEN VAD GÖR MAN INTE!!! Somligt gör man ju vad som helst för, ja sen dröjer det typ 5,6,7 eller 300000 veckor innan det kommer och varje dag utan leverans är en dag av frustration och det är ju verkligen helt normalt, för garn sen tidigare har man ju inte alls... eller? Och exakt vad gör man när man får garnet då, det hett eftertraktade och efterlängtade garnet? Ja inte f*n stickar man något i det, nej man PORRAR med det, alltså klämmer klappar känner och luktar på det, sen åker det in i lillesta garnskåpet och så kan man bara gå och titta och sucka lite hänfört av garnlycka! 

Vantarna i Amerikalyxigt garn!
Nåväl, ett par vantar har det blivit och nu är en mössa på G, mössan med den berömda loggan, ja det är väl det som jag har åstadkommit i mitt absoluta favvogarn so far...

Jaaaaa, jag ska sticka fler alster i garnet, många många fler jag ska bara...

"Var den du vill vara, inte den andra vill se"

2 kommentarer:

  1. Jaaa vilken fin dag vi haft, och tänk så mycket garn å fina böcker vi köpt!!!
    Jag är helt slut efter dessa timmars letande planerande och till slut
    trykande på buy-knappen....men herre gud så kul vi har ♥

    SvaraRadera
  2. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3

    SvaraRadera