tisdag 14 februari 2012

Addicted - jag?

Jag är beroende absolut, men vill inte kalla mig för missbrukare, jag erkänner att jag nog kanske inte har full kontroll utan låter mig för det mesta, typ alltid, bara ryckas med och har svårt att sätta gränser... MEN
jag missbrukar inte utan jag vårdar ömt, jag luktar och jag klappar, klämmer och känner kärleksfullt på dom - mina GARNER... Vad är det med dom som får mig att må bra, att njuta? Ja det är förknippat med kreativitet, skaparglädje, nöje förenat med nytta.. you name it.. Nån djupare analys än så tänker jag inte ägna mig åt, utan jag nöjer mig med att konstatera att "hej jag heter Reidun och jag är garnberoende och det är jag tacksam för..."!

Skinny Bugga - kom idag - och jag är lycklig, och
som man brukar säga en bild säger mer än 1000 ord ;)

Förutom vara garnknarkare, så håller jag även på att utveckla ett beroende för alla dessa tillbehör som finns att tillgå: markörer, stickor, nålar etc etc - herregud hur mycket saker finns det liksom? MEN det bästa av allt med mitt beroende är de nyvunna likasinnade galna vänner jag fått OCH fortfarande får, helt underbart.

Det kan hända att mina närmsta känner sig drabbade av detta, och att de därmed skulle kunna kallas för medberoende - till dom vill jag bara säga: det är så livet är!

...och vinnare är:

Fina markörer och urgulliga förvaringsburkar
 
Älskar den fina lilla burken!
"Medans man funderar på vad man ska göra, kan man slå sig ner och sjunga en liten visa"

4 kommentarer:

 1. Bra jobbat! Garnerna ser ju naturligtvis underbara ut och stickmarkörerna var ovanliga och speciella. Habegäret väcktes där. Jag förstår precis vad du och din familj genomgår pga vad ska vi säga, ditt inte helt behärskade intresse för garn. Min familj har nog samma känsla, men så länge vi är glada och nöjda är de också det. Dessutom brukar det ju trilla fram lite stickat till dem då och då.

  SvaraRadera
 2. Vi är många som känner igen oss!
  Men du, värre laster kan man ha!!
  Ha en fin dag!
  /Ann-Britt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, det här är den bästa lasten!!
   Tack det samma!
   /Reidun

   Radera
 3. Underbart Reidun !!!
  Jag sällar mej lätt till samma skara
  En hobby berikar livet
  Jag köper så mycke' garn jag vill
  och när jag mår bra
  mår även min familj bra
  kramizzzz

  SvaraRadera