lördag 11 februari 2012

Mera (och flera) mål...

Idag hade jag tänkt vara duktig flicka och slutföra några av mina pågående stickprojekt - det känns ju bra när man går i mål liksom. Det gick ju sådär kan jag säga...

Bitterrooten blev klar, mina muddar gjorde jag färdiga, efter det skulle jag ta itu med min pågående sockstickning. En riktigt rolig stickning, hittills... men inte längre, inte just nu, det blir bara fel, jag repar upp, gör om och försöker göra rätt, men det går bara inte.

Bitterroot stickad i Kauni
Därför, kära vänner, lägger jag ner sockorna ett tag nu, jag tänker lyssna på min kloka vän Dessis devis: det SKA vara KUL att sticka!

En är i alla fall klar, den andra näää

Nu blir det en Spruce Forest istället, jippie en NY stickning! Den ska jag sticka i Brooklyn Tweed, i en riktigt mörkblå färg. Jag gillar kalla färger i allmänhet och blått i synnerhet.

Alla kan inte och somliga vill inte... så är det bara!

5 kommentarer:

 1. Superfin sjal du valt att börja med. Vill gärna höra vad du tycker om den. Kan ju tänka mig att prova den jag oxå :;)

  SvaraRadera
 2. Men så läcker socka! Hoppas du hittar motivationen att sticka den andre också. Sjalen du ska börja sticka ser riktigt fin ut. Blir nog snyggt i blått men å andra sidan blir det mesta snyggt i blått! ;)

  SvaraRadera
 3. Ja, jag tyckte mycket om att sticka med Zauberball. Sjalen blev riktigt mjuk och skön. När jag skulle sticka den här sjalen så visste jag inte hur mycket garn det skulle gå åt så jag köpte två nystan men det räckte med ett så nu måste jag komma på vad jag ska göra med det andra! :) Lyxproblem! Hihi

  SvaraRadera
 4. Vad fin socken blev. Visst är det den du stickade på i Rättvik? Strunt i den andra ett tag. Det blir kul. I annat fall vet jag ett UF företag som heter Socka söker maka Hon gör bara en socka och säljer dem styckevis. Folk får välja ett par sockor som de vill och matcha ihop bäst de har lust.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk att det finns nåt för allt, Socka söker naka, låter ju helt fantastiskt..:))

   Radera