lördag 25 februari 2012

Livet pågår

Idag har jag haft tid och ro att reflektera en hel del,  det är nyttigt att djupreflektera (konstigt ord) mellan varven!

Och då inser jag att trots att tillvaron är smått kaotisk mellan varven så har jag så himla mycket att glädjas åt. Jag har tre underbara ungar och två härliga bonusungar - eller ja ungar och ungar - de är ju vuxna och utflugna allihopa, och jag har världens underbaraste ljuvligaste lilla sonson!

Hannes, 1 år om en vecka!!!
Jag har vänner som berikar min tillvaro på ett sätt som de nog inte förstår själva... jag har ett glädjeämne som bara är mitt, don´t ask!!! OCH jag har en röd skinnjacka :-) och mycket mycket mer därtill...
Min!
Ändå finns det nästan alltid en önskan om mer, och då inte saker utan utmaningar, stora som små, utveckling, ja helt enkelt ett behov av att det händer något, och visst det är säkert bra, men ibland önskar jag att jag bara kunde vara nöjd! Att livet går i stå ibland behöver ju inte vara fel, men  jag har svårt att slå mig till ro med det, och när jag hamnar i det läget ja då ska det slås på stora trumman: det ska bytas jobb, sälja huset och flytta (ingen liten kortare flytt, nej utan naturligtvis ska det emigreras till andra sidan jordklotet - som sagt varför nöja sig med lite hmmm), skiljas lite, kanske plugga...
hmmmm
Alltså stora drastiska förändringar, som tur är stannar det för det mesta vid tankar, men några gånger har jag ju faktiskt tagit det där stora klivet också... och till dags dato har jag ALDRIG ångrat något av dem. Kanske det som är felet?

MUMSSS!!!!!!
Jag är inte rädd att kasta mig ut i det okända och jag drar mig inte för att ta tag i saker och ting, stora som små. Jag funderar  inte så mycket innan, utan jag bara gör, och det är ju många gånger bra, för det innebär ju att jag har lätt för att se möjligheterna och inte problemen. Men ändå... det skulle vara lite skönt att luta sig tillbaka och bara vara nöjd...  liksom låta livet lunka på i sin gilla gång bara - en stund i alla fall, kanske finns någon bra kurs i det - ska kolla det NU... eller nej, för först ska jag njuuta av en nyfunnen kalorisprängd njutning...

"Det är roligt att leva för då får man se hur det går"

2 kommentarer:

 1. Är vi släkt eller? :)
  Jag tror jag varit fullt nöjd en gång i mitt liv, och det va efter tre stora förändringar ( flyttat, bytt jobb och köpt bil) men det varade ju inte särskilt länge :)
  Du få tänka att snart sitter vi på n fin resturang i ROM och dricker vin bara för att ;)

  Men som sagt, jag vill också ändra allt ; byta jobb, börja plugga, flytta, färga håret, tatuera mig, ja du vet :) du ör nog inte ensam.

  Skulle man alltid vara nöjd skulle man aldrig ha något att stäva efter <3

  SvaraRadera
 2. Hahaha ja vi ÄR släkt, klart man ska ha nåt att sträva efter annars skulle det bli lite väl tråkigt, och man måste ju inte alltid sträva efter de där stora sakerna...
  Ja Jenny, snart sitter vi på en restaurang i rom och dricker vin bara för att.. och det ser jag fram emot väldigt mycket!

  SvaraRadera