torsdag 16 februari 2012

Ska man va nöjd med lite... eller..

mmmums!
Laddar inför mässan och inventerar vad jag behöver, vad jag tror att jag behöver och vad jag behöver som jag inte vet att jag behöver just nu, för det finns ju alltid massor som man inte vet om att man behöver förrän exakt då man ser det - och det är ju så himla härligt att det är så, visst? eller... Jooo det är det!
Mycke vill ha mer - yes

Det är bara att ladda plånboken, hålla den öppen och shoppa loss, det får helt enkelt bli en extreme make-over av den sen då, plånboken alltså. Pengar är en förbrukningsvara, de ska inte ligga och samla damm, jag samlar hellre det dammet på mina garner och på ett och annat gott vin.

Spruce Forest
Jag håller på med min Spruce Forest, kommer nog att bli jättefin, men garnet aj aj aj, helt underbart att klämma och känna på och sjalen kommer att bli superskön, mjuk och go´... Meeen det går ju av så lätt, alldeles för lätt när man stickar, lite besviken är jag allt. Inte läge att reklamera och byta det heller, så jag biter ihop, tiger och lider och gillar läget - det blir nog bra i slutänden.

Absolut, alltid:)
Och sen då? Ja, jag har MÅNGA önskeprojekt i huvudet, vi får la se vad det kan bli härnäst, ja och sen kommer jag förstås att komma hem från mässan med ännu fler önskeprojekt, kassar fyllda med garn och tillbehör... jorå så att... långtråkigt blir det ju aldrig :)


"Livet är ett äventyr som ska upplevas, inte ett problem som ska lösas."

2 kommentarer:

 1. Härligt !!!!
  vi ska shoppa
  loss ordentligt
  ses då
  kram

  SvaraRadera
 2. Vilka goda nystan du har där! Sitter här och inte vet alls vad jag ska köpa på mässan, men det brukar ju ordna sej där. Som du skriver så är det ju mycket man inte vet om att man vill ha.
  Vi ses på lördag!

  SvaraRadera